Ha csak egy pedikűrszínt választunk idén nyáron, ez legyen az

2024. június 19.
Meglepő szín lesz az idei nyár kedvenc színe a lábkörömfestésben. Tarolnak a sötét pedikűrök, a legmenőbb árnyalat pedig egyértelműen a fekete lesz a strandon 2024-ben.
Fekete nyári pedikűr szín
  • Nem azt mondjuk, hogy ez az egyetlen divatos szín a pedikűrben 2024-ben, de kétségtelenül mind közül a legmenőbb.
  • Hogy tetszik a fekete pedikűr?
  • A tökéletes fekete pedikűr titkát is elárulta a szakértő!

Ha megkérdezünk egy pedikűröst, milyen színek lesznek divatosak 2024 nyarán a lábköröm esetében, valószínűleg egy sor árnyalatot felsorol: neonnarancs, cukorrózsaszín, elektromos kék és az örök klasszikus francia pedikűr. Ezek mind a nyár hangulatához passzoló élénk, világos színek, amik a lábkörmön látványosan mutatnak szandálban is.

De mi van, ha csak egyetlen színt mondhatna a szakember a pedikűr legmenőbb árnyalataként idén nyárra? Valószínűleg a feketét választaná!

Miért a fekete 2024 nyarán a legmenőbb pedikűr?

Hiába pont az ellenkezője a fekete annak, amit a napfényes nyár megtestesít, 2024-ben egyértelműen ez a legmenőbb pedikűr nyáron. Persze ehhez nem árt, ha jól viseljük és készítjük el a lábkörmünk festését!

1. Nem minden fekete körömlakk egyforma

Ahhoz, hogy a fekete nyári pedikűr tökéletes legyen, ultra tömény fekete tónusú körömlakkot kell választanunk. Ezt több rétegben vigyük fel a lábkörömre, hogy elegendő pigment kerüljön rá ahhoz, hogy a pedikűr teljesen és valóban fekete legyen.

2. Fényes fedés

A fekete pedikűr titka a fedőlakk. Itt nagyon fontos, hogy a lehető legfényesebb felső réteget válasszuk, csak így lesz maximálisan ragyogó fekete a pedikűr.

3. Ápoljuk a lábunkat és a körömágyat

Nem csak a kezünkön, de a lábunkon is nagyon fontos a körömágy ápolása. A kutikulaolaj használata a pedikűr esetén is elengedhetetlen a körömlakk száradása után, hogy friss és tiszta hatású legyen a végeredmény.

Forrás: Marie Claire UK, fotó: Getty Images