Elragadó fotók, amiket Katalin hercegné készített a királyi családról

2022. július 18.
Katalin az első királyi családtag, aki hivatalos fotókat készíthet a brit királyi családról. A hercegné az elmúlt években rengeteg cuki és megható pillanatot örökített meg kamerája segítségével – mutatjuk a kedvenceinket!

Nem titok, hogy Katalin hercegné egyik nagy szenvedélye a fotózás. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a rengeteg gyönyörű királyi portré, amelyekkel az elmúlt években megajándékozta a rajongókat.

Katalin hercegné fényképezőgéppel

(fotó: Eddie Mulholland – WPA Pool/Getty Images)

A hercegné 2015-ben, Sarolta hercegnő születése alkalmával készítette el az első hivatalos királyi portréját, azóta pedig gyakorlatilag nem telt el olyan családi alkalom, amit a hercegné ne örökített volna meg. Legutóbb a születésnapos Kamilláról készített egy gyönyörű fotót, és ha minden jól megy, a palota még a héten közzé fog tenni néhány új, Katalin által készített képet, hiszen a kis György herceg július 22-én ünnepli a 9. születésnapját.

Amíg a herceg új szülinapos képeire várakozunk, összegyűjtöttünk néhány igazán jól sikerült fotót Katalin gyűjteményéből.

Sarolta hercegnő születése, 2015

A hagyományokkal szakítva, röviddel Sarolta születése után, 2015 júniusában Katalin saját maga készítette el az első hivatalos fotókat a hercegnőről és a bátyjáról, György hercegről. Az, hogy a képek a hercegi pár saját otthonában készültek, csak még intimebbé tette a hangulatot.

Sarolta hercegnő elkezdte az óvodát, 2018

Katalin természetesen azt is megörökítette, ahogy Sarolta 2018 januárjában elindult az első napjára az óvodába. A kislány izgatottan várta az új kalandot, a csinos kis ruhácskájában pedig pont olyan stílusos volt, mint az édesanyja.

A királynő és Fülöp herceg a dédunokáik társaságában, 2018

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Katalin 2018-ban a a Balmoral-kastélyban készítette ezt a megható képet Erzsébet királynőről és néhai férjéről, Fülöp hercegről a királyi gyerekek társaságában.

Karácsony, 2019

A palota 2019 karácsonyán tette közzé ezt a fotót, amelyet a hercegné készített Vilmos hercegről, Lajos hercegről, Sarolta hercegnőről és György hercegről. A képet csak még cukibbá teszi, hogy Katalin pont elkapta azt a pillanatot, ahogy Vilmos egy jókora puszit nyomott legkisebb fia arcára.

Lajos herceg 2 éves lett, 2020

A kis Lajos születésnapját 2020-ban egy igazán színes fotóval ünnepelte meg a királyi család.

Apák napja, 2020

Magát a fotót még 2019 decemberében készítette Katalin Sandringhamben, ahol a királyi család minden évben a karácsonyt szokta ünnepelni, de csak 2020 júniusában, apák napja alkalmából tették közzé. Nem gyakran látni ilyen felszabadultan az Egyesült Királyság két jövendőbeli királyát.

Vilmos herceg 38. születésnapja

Ez a fotó a bizonyíték rá, hogy hiába a hercegi cím, a mindennapokban Vilmos is csak egy átlagos apuka, aki imád a gyerekeivel viháncolni.

György herceg 8 éves lett

A tavalyi szülinapos képén György herceg már igazi nagyfiúként pózolt. A fotón Katalin egy apró, de annál kedvesebb utalást is elrejtett: György herceget egy autó, pontosabban egy Land Rover motorháztetőjén fényképezte le, amiről tudva levő, hogy ez volt a tavaly tavasszal, 99 éves korában elhunyt Fülöp herceg kedvenc autómárkája.

Kamilla hercegné 75. születésnapja

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés

75. születésnapja alkalmából a Country Life magazin Kamilla hercegnét választotta a címlapsztorijához. Károly felesége kifejezetten azt kérte az újság szerkesztőitől, hogy hagy készítse el Katalin a címlapfotót.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!