Egyszerre viccesek és furcsák a sztárok karácsonyi szokásai

2022. december 24.
Minden családban vannak érdekes, különleges és sokszor vicces karácsonyi szokások, na de hogy állnak ezzel a hírességek?

Mariah Carey

Mariah-Carey

Mariah Carey, a karácsony királynője nevéhez méltó módon szokott ünnepelni: december 23-án családi lovasszánozással kezdik a ceremóniát a csillagos ég alatt. Ilyenkor közösen énekelnek, de a tradícióból nem maradhat ki a kakaó és a vajkaramellás likőr sem!

Reese Witherspoon

reese-whiterspoon

Ki mondta, hogy egy Oscar-díj nem lehet tökéletes karácsonyi dísz? A színésznő 2006-ban nyert arany szobrocskája az ünnepek alatt sem szorul háttérbe. Sőt! Gyerekei kis sapkát és sálat is adnak rá, nehogy megfázzon.

Miley Cyrus

miley-cyrus

Az énekesnő számára egy nagyon fontos karácsonyi tradíció létezik: a közös ünnepi focizás édesapjával, Billy Ray Cyrusszal. Csak kimennek Billy farmjára és ketten rugdossák kicsit a focilabdát – Miley Cyrus szerint ehhez kötődnek a legkedvesebb emlékei is.

Blake Lively

bLake-lively-ryan-reynolds

A nagy családból érkező, négy testvérrel rendelkező színésznő családját sosem állította meg a létszámuk abban, hogy meghitt módon egy ágyban kezdjék a karácsony reggelét egy kis csevegéssel. Elmondása szerint ő sem érti, hogyan férnek el ennyien egy ágyban, de hát sok jó ember kis helyen is… Mondjuk, ha ehhez még hozzáadjuk Blake Lively három gyermekét és férjét, Ryan Reynoldsot is, akkor már lehet, bajban vannak.

Will Smith és felesége, Jada Pinkett

Jada Pinkett Smith és Will Smith
Will Smith családjában nem a Mikulás vagy Jézuska van a főszerepben ünnepekkor, hanem a színész felesége, Jada Pinkett. Elmondása szerint a família minden tagja a saját feje után megy egész évben, de december 22. és január 1. között a fókusz Jadán van, és mindenki pontosan úgy viselkedik, ahogy azt az édesanya szeretné.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!