Egy fotó árulkodik arról, hogy Kamilla királyné szívének még mindig kedves Harry herceg

2024. március 01.
Az elmúlt hetek leginkább Harry herceg és a királyi családi csatárazásaitól voltak hangosak. Napvilágra került az is, miszerint Kamilla királyné szerint a sussexi herceg szégyent hoz a királyra, azonban ennek ellenére úgy tűnik, hogy titkon még mindig kedves a szívének.
Kamilla szívének még mindig kedves lehet Harry

Harry herceg és a királyi család viszonya továbbra sem felhőtlen, sőt… Sussex hercege nemrég arról beszélt, hogy soha többet nem szeretne visszatérni a királyi családba, ráadásul az amerikai állampolgárságot is fontolóra vette. Kamilla királynéval való kapcsolata azonban soha nem állt biztos lábakon, amit jól tükrözött Harry legutóbbi látogatása is. Egy királyi forrás ekkor úgy nyilatkozott, hogy Kamilla királyné szerint Sussex hercege szégyent hoz az édesapjára, Károly királyra. Ezzel szemben Harry, a sussexi herceg Spare című memoárjában „veszélyesnek”, „gonosznak” nevezte a királynét. Azt is állította, hogy Kamilla feláldozta őt csak azért, hogy javítson a saját megítélésén. Harry herceg őt hibáztatta azért, hogy történetek szivárogtak ki a sajtónak a feleségéről, Meghan Markle-ről.

A végeláthatatlannak tűnő csatározás ellenére azonban úgy tűnik, hogy Kamilla királyné szívének még mindig kedves Sussex hercege. A királyné ma reggel a Clarence házban találkozott Olena Zelenska ukrán first ladyvel. Ezt követően pedig Zelenska asszony egy videót tett közzé a közösségi médiában a látogatásról. A felvételen jól látható, amint Kamilla és a first lady beszélgetésük közben a kiállított családi fotókra pillantanak. A képek között szerepelt a tizenéves Harry, továbbá egy fotó, amin a király éppen az egyik unokáját tartja a kezében.

A Harry hercegről készült portré arra utalhat, hogy a sussexi herceg és mostohaanyja között talán nem is akkora a feszültség, mint azt korábban gondolták. Meghan Markle fotója azonban hiányzott a féltve őrzött családi portrék gyűjteményéből. A gyűjteményben Erzsébet királynő és Diana hercegnő fotója is szerepelt.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images