Vilmos herceg Katalin Photoshop-botránya ellenére is mosolyogva pózol a fotósoknak

2024. március 14.
Vilmos herceg Katalin Photoshop-botránya ellenére is mosolyogva pózolt a kamera előtt a londoni ifjúsági központjának megnyitóján.
Vilmos herceg Katalin fotoshop botránya ellenére is mosolyogva pózol a fotósoknak

Vilmos herceg Katalin Photoshop-botránya közepette is mosolyogva pózolt a fotósoknak. Úgy tűnik, a trónörökös megőrizte a nyugalmát és folytatja királyi feladatainak kipipálását. A walesi herceg ifjúsági központot nyitott csütörtökön Nyugat-Londonban, ezen az eseményen állt kamerák elé.

Vilmos herceg azért nyitotta meg a létesítményt, hogy népszerűsítse a sportokat a fiatalok körében. A központot az az OnSide nevű szervezet üzemelteti, amit korábban a trónörökös és Katalin hercegné is támogattak, mert meggyőződésük, hogy a fizikai aktivitás segítheti a mentális jólétet.

Katalin hercegnét – aki még mindig korábbi hasi műtétjéből lábadozik –, utoljára hétfőn látták rövid időre, amikor Vilmos herceggel együtt egy autóban elhagyta Windsort. A walesi hercegnő nyilvános megjelenése néhány órával azután történt, hogy bocsánatot kért az anyák napi kép miatt, amiről kiderült, hogy Photoshoppal manipulálták.

Katalin hercegné azt írta az X-en (korábbi nevén Twitteren) megosztott bejegyzésében, hogy: „Mint sok amatőr fotós, én is kísérletezem időnként a szerkesztéssel. Szeretnék bocsánatot kérni a tegnap megosztott családi fotó okozta zavarokért. Remélem, mindenkinek boldogan telt az anyák napja.”

Forrás: People, Fotó: Getty Images