Oprah Winfrey-nek bomba alakja lett, rengeteget fogyott a műsorvezető

2024. március 18.
Oprah Winfrey bomba alakot villantott egy díjátadón. A műsorvezető rengeteget fogyott egy diabéteszgyógyszernek köszönhetően.
Oprah Winfreynek bomba alakja lett, rengeteget fogyott a műsorvezető

Oprah Winfrey megmutatta bomba alakját egy díjátadón. A hetvenéves műsorvezető rengeteget fogyott. Lenyűgözően festett testhezálló, levendulaszínű ruhájában a 2024-es NAACP Image Awards díjátadóján szombaton. Winfrey hatalmas mosollyal lépett a színpadra, hogy hímzett outfitjében átadjon Ushernek egy díjat. A műsorvezető bár korábban tagadta, egy idő után mégis elismerte, hogy diabéteszgyógyszert használt hihetetlen átalakulásához.

Hosszú haját lazán besütött hullámokban viselte, és egy elegáns, de mégis modern hatású szemüveget is felvett az eseményre. Oprah Winfrey mellett olyan sztárok jelentek meg a díjátadón, mint Halle Bailey, Idris Elba és sokan mások. A műsorvezető egyébként nem sokkal azután mutatta meg csinos alakját, hogy több mint tizennyolc kilót fogyott az elmúlt hónapokban. Oprah a múlt hónapban úgy fogalmazott, hogy a gyógyszert eszközként használja ahhoz, hogy elkerülje a jojóeffektust, vagyis, hogy a nagy fogyás után hamar visszaszedje a ledobott kilókat.

A lila ruha kiemelte Oprah bomba alakját

„Végeztem a szégyenkezéssel” – jelentette ki Oprah Winfrey, bár a gyógyszer pontos nevét nem árulta el. „Az a tény, hogy az én életemben létezik egy orvosilag jóváhagyott recept a testsúly csökkentésére és az egészség megtartására, megkönnyebbülésnek, megváltásnak, ajándéknak tűnik, és nem olyasvalaminek, amit rejtegetnem kell, és amiért ismét nevetségessé kell válnom” – mondta a talk show-házigazda, aki azt is elárulta, hogy hálaadás előtt is szedte a gyógyszert, és így alig hízott a két hétig tartó lakomázás alatt.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images