Katalin hercegné műtét utáni felépülési időszaka sokkal nehezebb a vártnál

2024. március 22.
Katalin walesi hercegnét mind fizikailag, mind mentálisan megviselte az elmúlt néhány hét.
Katalin walesi hercegné állapota

A 2024-es év eddig igen nagy kihívást jelentett a walesi hercegné számára. Az egész világ hetek óta Katalin hercegné eltűnésén csámcsog, a pletykák és összeesküvés-elméletek bűvöletében pedig mintha elfelejtették volna az emberek, hogy Katalin jelenleg egy komoly hasi műtétből próbál meg fizikailag felépülni, miközben Vilmosról és három gyerekükről, György hercegről, Sarolta hercegnőről és Lajos hercegről is gondoskodni próbál.

Az OK arról számolt be, hogy Katalin hercegné lábadozása a januári hasi műtét után „a vártnál is nehezebb volt”, és hogy „nehezen tud enni” – ami „komoly aggodalomra adott okot a palota falai között”.

A felépülése közepette múlt hétvégén Katalin hercegné elmerészkedett egy kedvelt termelői piacra, a Windsor Farm Shopba, ahol egy szemtanú szerint „boldognak tűnt és jól nézett ki”. György, Sarolta, Lajos nem volt a szüleikkel – bár Vilmos és Katalin korábban a nap folyamán megnézte őket az iskolájukban, a Lambrookban –, és a szemtanú azt mondta: „ez jó jel, hogy elég egészséges volt ahhoz, hogy leugorjon a boltba”.

 

Katalin műtétje és annak következményei nemcsak magát a hercegnét, hanem Vilmost és a gyerekeket is megviselte. A hasi műtétje mellett – melynek során közel két hétig távol volt a családjától a londoni klinikán – az elmúlt hetekben kirobbant pletykák és összeesküvés-elméletek is hatással voltak Katalin walesi hercegnére, és ugyanígy a gyerekeire is.

„Nemcsak rá volt hatással, hanem a gyerekekre is” – mondta Ingrid Seward királyi szakértő. „Védik az édesanyjukat – különösen, mivel nem volt jól. A következő néhány hétben, a húsvéti iskolai szünetben Vilmos és Katalin megpróbálnak a családi életükre koncentrálni.”

Seward a Mirrornak elmondta, hogy „a walesi hercegnét erős anyagból faragták, ahogyan az összes Middleton nőt is. De ettől még őt is meg lehet bántani. Megérdemelne egy kis pihenést a gyerekeikkel, mielőtt minden újrakezdődik”.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images