Katalin hercegné mégsem az ígért időpontban tűnhet fel majd először

2024. március 22.
Katalin walesi hercegné első hivatalos megjelenését húsvét utánra jelentette be a Kensington-palota, de most úgy tűnik, előbbre kerülhet az időpont.
Katalin walesi hercegné előkerült

Katalin hercegné januári hasi műtéte után az egész világ tűkön ülve várja, hogy újra láthassa őt.

A Kensington-palota januári közleményében azt írta, hogy Katalin hercegnét legközelebb gyermekei húsvéti szünete után láthatjuk majd újra hivatalos rendezvényen, de most új hírek érkeztek. Szakértők egy podcastműsorban arról számoltak be, hogy Katalin hercegné „fontolgatja a korábbi visszatérést”. 

Úgy gondolják, hogy Katalin hercegné a húsvét vasárnapi hagyományos istentiszteletre csatlakozhat családjához, hogy együtt sétáljanak el a templomba. „Ennek az eseménynek amúgy sem ő lenne a főszereplője, nem is kellene megszólalnia. Tökéletes bevezető lépése lenne Katalin hercegné visszatérésének” – hangzott el a műsorban.

Katalin és Vilmos 2023-ban húsvét alkalmából összeöltöztek a gyerekeikkel

Katalin és Vilmos 2023-ban húsvét alkalmából összeöltöztek a gyerekeikkel

A bennfentesek arról is beszámoltak, hogy a hírek szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg a jelenlegi és korábbi PR és média alkalmazottaik tanácsát is kikérték az előkerülés módját illetően: „Elmondták, hogy nagy szükségük van a csapatuk tanácsaira és támaszára a visszatérés kapcsán. Nem csoda, hiszen ott állnak ennek a médiahurrikánnak a közepén, és eddig nem kezelték túl jól a helyzetet.”

A Katalin hercegné visszatérését övező várakozás mára olyan méreteket öltött, hogy egész összeesküvés-elméletek kaptak szárnyra azzal kapcsolatban, hogy miért nem érkezett egyetlen árva kép sem a hercegnéről hónapok óta. Az izgatott rajongók már mindent belelátnak a dologba a hercegné fogva tartásától kezdve egészen a házassági problémákig. Reméljük, hogy Katalin hercegné első hivatalos megjelenése után el fog csendesedni körülötte a vihar.

Forrás: hellomagazine.com    Fotó: Getty Images