Timothée Chalamet hátborzongató pontossággal idézi meg Bob Dylant

2024. március 26.
Timothée Chalamet már gőzerővel dolgozik a Bob Dylanről szóló A Complete Unknown című filmen, a forgatáson lőtt képeken pedig végre azt is megnézhetjük, hogyan fest a legendás zenész bőrében.
Timothée-chalamet

Még mindig mozikban a Dűne második része, de Timothée Chalamet már gőzerővel dolgozik következő dobásán, a Bob Dylan életét feldolgozó A Complete Unknown című mozin. A James Mangold által rendezett filmről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Timothée Chalamet mellett többek között Elle Fanning és Edward Norton is játszik majd benne, és 1965-ben játszódik majd, amikor Dylan átnyergelt a countryról a rock and rollra – meglehetősen ellentmondásos reakciók közepette.

Most végre nyilvánosságra kerültek az első fotók a Bob Dlyan bőrébe bújt Timothée Chalamet-ről: a színészt New Yorkban kapták lencsevégre, Dylan félreismerhetetlen stílusjegyeit viselve. Timothée Chalamet a zenész védjegyének számító haj mellett öltözékével is megidézte az irodalmi Nobel-díjjal jutalmazott dalszerző-énekest: magasan gombolt sötét színű inget, barna dzsekit és napszemüveget viselt.

A képek egy részén Timothée Chalamet egy autóban ül és dohányzik, míg más fotókon az El Quijote étterem előtt látható. Egyelőre sajnos még nem lehet tudni, hogy mikor kerül mozikba a film, de Timothée Chalamet lehengerlő átalakulása egyértelműen ígéretes produkciót sejtet. 

 

Az alig 27 éves Timothée Chalamet-nak mindeközben továbbra is meredeken ível felfelé a csillaga: a Dűne-filmek mellett a közelmúltban láthattuk a Wonkában és a Bones and All című filmben is, de nemrégiben ő lett a Chanel kampányának arca is. Az elmúlt időszakban ugyanakkor nemcsak színészi teljesítménye, de szerelmi élete kapcsán is sokat cikkeztek a fiatal sztárról: sokakat megdöbbentett, mikor bizonyossá vált, hogy Timothée Chalamet a reality-sztár Kylie Jennerrel jár együtt, de most sokan azt rebesgetik, hogy véget érhetett a románc a két híresség között.

Forrás: People Fotó: Getty Images