Brad Pitt jelenleg egy budapesti luxusszállodában lakik – itt futhatsz össze vele

2024. július 19.
Előfordulhat, hogy azok, akik szemfülesek Budapest utcáin összefuthatnak Brad Pitt-tel, ugyanis a színész egy ideig Magyarországon fog lakni legújabb filmjének forgatása miatt.
Brad Pitt jelenleg egy budapesti luxusszállodában lakik - itt futhatsz össze vele

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, már javában tart Brad Pitt új filmjének forgatása. A filmsztár a legújabb filmjében – amelynek munkacíme az Apex –, egy visszavonult Forma-1-es pilótát fog alakítani, aki újra a volán mögé ül. Brad Pitt egy fiktív istálló versenyzőjét, Sonny Hayest fogja alakítani, aki habár visszavonult, évekkel később fiatal tehetségeket kezd el mentorálni. Pitt nemcsak színészként, hanem társproducerként is részt vesz a munkálatokban. A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton szintén csatlakozott a szakmai stábhoz. 

A világsikert ígérő alkotást jelenleg a Hungaroringen forgatják, ezáltal pedig természetesen az A-listás színész is Magyarországra látogatott. A forgatás teljes titoktartásban, illetve a lehető legszigorúbb körülmények között zajlik, azonban a Blikk információi szerint Brad Pitt ezúttal egy budapesti luxusszállodából ingázik a mogyoródi Hungaroringre. 

Ez viszont azt jelenti, hogy – persze egy kis szerencsével – , szinte bárki összefuthat a sármos színésszel a belvárosban. Ennek ellenére sokan csalódottak is lesznek, hiszen Brad Pitt szíve ismét foglalt, mivel jelenleg a 34 éves Ines De Ramonnal közel két éve alkotnak egy párt. 

Brad Pitt már 2010-ben is járt Budapesten, azonban ekkor volt felesége, Angelina Jolie filmjének forgatása miatt szálltak meg egy időre az országban. Akkoriban közös gyerekeikkel költöztek Magyarországra néhány hónapra. Ebben az időben egy luxusvillát béreltek, amelynek bérleti díja havi hatmillió forint volt. Gyerekeik egy II. kerületi francia iskolába jártak. 

Forrás: Blikk Fotó: Getty Images