Lizzo fehérneműben mutatta meg drámai fogyását, és azt is elárulta mi a titka

2024. október 11.
Az énekesnő drámai átalakuláson ment keresztül az elmúlt öt hónapban.
Lizzo fogyás

Úgy tűnik, Lizzo jobban érzi magát, mint valaha. A 36 éves énekesnő úgy döntött, hogy javít a jólétén, és valóban pompásan néz ki az Instagramjára feltöltött fehérneműs videójában, amelyben formás alakját egy alakformáló márkától szerzett, azaz Yitty melltartó és magas derekú alsó szettben mutatta meg.

Követőit lenyűgözte új megjelenése, egyikük kérte is, hogy ossza meg velük a titkát. Szerencsére Lizzo dokumentálta a folyamatot, és a múlt hónapban elárulta, hogy öt hónapnyi súlyzós edzés és kalóriadeficit segítségével érte el kirobbanó formáját. Úgy tűnik azonban, hogy nem a fogyás volt a fő motivációja az életmódváltásban.

Egy másik bejegyzésben egy olyan idézetet is megosztott, ami az életmód javítására hívja fel a figyelmet: “A javítást választottam a neheztelés helyett. Vigasztalom a bennem lévő gyermeket, aki nem kapta meg, amire szüksége volt. Nem mehetek vissza az időben, de átalakíthatom az életemet úgy, hogy a jólétem kerüljön a középpontba.”

Lizzo márciusban beszélt először a fogyókúrájáról, akkor így nyilatkozott a The New York Timesnak: “Módszeres voltam, nagyon lassan fogytam.”

Karcsúbb testalkatával kapcsolatban pedig úgy fogalmazott: “Nem igazán látom, mert bárki, aki természetes fogyókúrán van, tudja, hogy a fogyás valójában a leglassabb dolog a világon.”

Lizzo mindig is hangoztatta, mennyire szereti a testét, és mindig ügyesen leszereli a kritikusait, akik szerint fogynia kell. Egy korábbi, People magazinnak adott interjújában azt mondta: “Azt hiszem, nagyon dögös testem van! Testikon vagyok, és ezt napról napra egyre jobban magamévá teszem. Lehet, hogy valaki számára nem ez az ideális testalkat, ahogy mondjuk Kim Kardashian sem mindenki számára ideális, de ő egy testikon, akiből a modern kor egyik szépségsztenderdje lett.”

Korábban (pontosabban 2020-ban) Lizzo egy TikTok-videóban árulta el, hogy az előző öt évben is folyamatosan edzett. “Nem azért dolgozom, hogy elérjem a számodra ideális testalkatot. Azért dolgozom, hogy elérjem azt, ami számomra ideális. És tudod, melyik ez a típus? Nem a te dolgod. Mert szép vagyok, erős vagyok, végzem a munkámat, és csinálom tovább.”

Forrás: Hello Magazine, Fotó: Getty Images