Nem a tök, hanem ez a retró dísz halloween kedvenc dekorációja idén

2024. október 12.
Miért pont halloweenkor ne látnánk újra a retró dekorációs trendeket? Mutatjuk, a Pinterest-keresések szerint milyen dísz lesz 2024-ben újra sláger 30 év után!
Halloween dekoráció 2024
  • Túl a tökön milyen dekoráció lesz nagy sláger idén halloweenkor?
  • A Pinterest kiadta a 2024-es halloweeni trendriportját, amiből látszik, hogy a retró az őszi dekorációban is hódít.
  • Egyértelműen a ‘90-es évek lesz a legnagyobb trend a dekorációban halloweenkor 2024-ben.

Most már mondhatjuk, hogy tényleg benne járunk a halloweeni szezonban, így lassan mindenhol felbukkannak a tökös dekorációk. Ám ha nem akarunk mi is beállni a sorba, érdemes átböngésznünk a Pinterest 2024-es halloweeni trendriportját. Ebben megtalálhatjuk, milyen dekorációs trendek lesznek igazán menők idén halloweenkor!

Miért pont a ‘90-es évek retró hódít halloweenkor idén?

A Pinterest szakértői szerint a millenniálok és Z-generációsok gyerekkori nosztalgiája táplálja idén halloweenkor a kilencvenes évek dekorációjának visszatértét. A közösségi oldalon ugrásszerűen megnőtt ugyanis a keresések száma a ‘90-es évek halloweeni dekorációja kifejezésre. 

Ezek lesznek a legnépszerűbb retró halloweeni dekorációk 2024-ben

1. Klasszikusok halloweeni dekorációban

Halloween dekoráció 2024-ben a '90-es évek klasszikusaira hangolva

Halloweeni dekoráció 2024-ben a ’90-es évek klasszikusaira hangolva

Olyan lesz idén a halloweeni dekoráció, mintha a régi retró halloween-filmeket, a Halloweentownt és a Hókusz Pókuszt gyúrnánk egybe egy kis Szívek szállodájával. Nem most kezdődött a retró dekoráció iránti rajongás, így nem csoda, ha halloweenkor is ez a fő irány az ünnepi díszítésben. 

Érdemes körülnéznünk a bolhapiacokon és turkálókban az autentikus és egyedi halloween-jelmezek és díszek után!

2. Nosztalgikus halloween

Nem csak a kilencvenes évek az egyetlen nosztalgikus irányvonal a halloween dekorációban a Pinterest keresései szerint. Hódít 2024-ben a hippi halloweeni dekoráció, a diszkó halloween és a bohó halloween is. Azért is különlegesek ezek, mert nem a hagyományos narancs-fekete halloween-stílust viszik, hanem különleges színeket hoznak be az ünnepi dekorációba. 

  • Rózsaszín és sárga halloween idekoráció
  • Tök és szellem a hetvenes évek virágos mintáival és diszkógömbjével kombinálva
@courtney.valentine

𝙱𝙾𝙾𝚝 𝚂𝚌𝚘𝚘𝚝𝚒𝚗 𝙱𝙾𝙾𝚐𝚒𝚎 🤠✨👻🌵 The viral Halloween diy tomato cage ghost but made him a cute lil cowboy to match my home 💗 Do you like his cute lil pink thrifted cowboy hat & disco ball? 🥺✨ #diyghost #tomatocageghost #ghostdiy #halloween #halloweendecor #halloweendecorations #ghost #cowboyghost #cowboy #discoball #vintagewesternwear #vintagehalloween #halloweenhome #diyhomedecor

♬ Ghost Duet – Louie Zong

3. Western halloween-stílus

Nem kerülheti el a halloween 2024-ben a western és cowboy stílust sem. A kettőnek nagyon hasonló a színpalettája, és meg lennénk lepve, ha egyetlen cowboy kísértetet vagy halloweeni tököt sem látnánk idén.

Forrás: Apartment Therapy, fotó: Pinterest, Getty Images