Joaquin Phoenix nem fél kilógni a sorból – a Joker sztárjának legizgalmasabb divatpillanatai

2024. április 10.
Joaquin Phoenix divathoz és stílushoz való hozzáállásából mindannyian tanulhatunk – bátran mer kísérletezni és nem fél kilógni a sorból. Mutatjuk a színész legjobb divatpillanatait!
Joaquin Phoenix stílus

Több oka is van annak, amiért imádjuk Joaquin Phoenixet. Először is a tehetsége: többek között egy Golden Globe-, BAFTA-, és Oscar-díj is bizonyítja, hogy korunk egyik legjobb és legsokoldalúbb színészéről van szó. Aki  – nem mellékesen – vegán és elkötelezett állatvédő, a nézeteinek pedig rendszeresen hangot is szokott adni.

Az már csak hab a tortán, hogy a vörös szőnyegen is bátran mer kísérletezni és nem fél kilógni a sorból. Joaquin Phoenix stílusa egyszerű, mégis egyedi – ragaszkodik ahhoz, amiben jól érzi magát, és ami jól is áll neki. 

Tehetségét hamarosan ismét megcsillogtathatja a nemsokára mozikba kerülő új Joker-filmben. De amíg a premierre várunk, lássuk Joaquin Phoenix legizgalmasabb divatpillanatait!

 

Joaquin Phoenix laza, mégis dögös stílusa

A laza, mégis dögös stílus remekül áll Joaquin Phoenixnek

A laza, mégis dögös stílus remekül áll Joaquin Phoenixnek

Joaquin Phoenix stílushoz való hozzáállása olyasmi, amiből mindannyian tanulhatunk – a 2017-es cannes-i filmfesztiválra például egy pár klasszikus fekete Converse-ben, bő farmerben, ingben, nyakkendőben és egy cipzáras kabátban érkezett. Nem bonyolította túl a megjelenését, de az összkép mégis tökéletes lett.

Joaquin Phoenixnek a formálisabb stílus is istenien áll

Egy egyszerű és letisztult stílus mellett tette le a voksát Joaquin Phoenix

Egy egyszerű és letisztult stílus mellett tette le a voksát Joaquin Phoenix

Néha muszáj lecserélnie a tornacipőt, és alkalmibb szerelés után nézni. Joaquin Phoenix viszont akkor sem esik kétségbe, ha öltönyt kell húznia. A stílusa ekkor is egyszerű, és letisztult: a Joker 2019-es premierjére egy fekete zakó, fekete nadrág, ropogós fehér ing és vékony nyakkendő mellett tette le a voksát. A Converse-t ez alkalommal egy lakozott Oxford cipőre cserélte.

Joaquin Phoenix nem fél kilógni a sorból

Még egy kapucnis pulcsiban is magabiztos volt Joaquin Phoenix

Még egy kapucnis pulcsiban is magabiztos volt Joaquin Phoenix

Na, ezért imádjuk annyira Joaquin Phoenixet: az esetek többségében kidobja a vörös szőnyeg szabálykönyvét az ablakon, és a leglazább  ruháit viseli. 2019-ben ismét elővette a klasszikus fekete Converse cipőjét, amit ezúttal egy egyenes szabású fekete farmerrel, inggel, nyakkendővel és egy cipzáras kapucnis pulóverrel párosított. Ha valaki elég bátor ahhoz, hogy egy ilyen szettet felvállaljon egy hivatalos eseményen, az azt mutatja, hogy magabiztosan tudja viselni a saját stílusát, még akkor is, ha azzal kilóg a sorból. 

Joaquin Phoenix egy szál fehér ingben

Laza mégis elegáns volt Joaquin Phoenix

Laza, mégis elegáns volt Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenixnek a melegebb napokra van egy elengedhetetlen ruhadarabja: egy egyszerű fehér ing. A lazább kiruccanásokhoz nagyobb méretet választ, a fekete farmerjába tűri, de hagyja, hogy egy kicsit kilógjon. A felső gombot is kigombolja, az ujját pedig feltűri, hogy (tényleg) egy csipetnyi lezserséget sugározzon. Hogy miért is működik ez az összeállítás? Mert egyszerű, visszafogott, kényelmes, mégis elegáns.

Joaquin Phoenix elegáns stílusa

Ennél stílusosabb valószínűleg nem is lehetett volna Joaquin Phoenix

Ennél stílusosabb valószínűleg nem is lehetett volna Joaquin Phoenix

A 2020-as Oscar-gálán Joaquin Phoenix igazán kitett magáért. Egy fenntartható módon készült Stella McCartney szmokingot választott: az egygombos fekete zakót és nadrágot egy hófehér inggel, klasszikus csokornyakkendővel és fekete napszemüveggel egészítette ki. A színész fantasztikusan festett, ennél stílusosabb valószínűleg nem is lehetett volna. Aznap este haza is vihetett egy arany szobrocskát.

Fotó: Getty Images