Emily Ratajkowski egy szál csillogó melltartóban és bugyiban ment a Met-gála afterpartijára

2024. május 08.
Miután a 2024-es Met-gála vörös szőnyegén végigsétáltak, a hírességek egy kicsit kényelmesebb ruhákba bújtak, és bulizni indultak. Emily Ratajkowski nem gondolta túl a megjelenését, gyakorlatilag egy bugyiban és melltartóban indult az afterpartiba.
Emily Ratajkowski Met-gála

Miután a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumának Kosztüm Intézetében lekapcsolták a villanyt, a hírességek nem indultak azonnal haza. A Met-gála után szokás szerint több különböző afterpartit is rendeztek, ahova egy, a korábbinál sokkal lazább öltözékben indultak bulizni a sztárok. 

Emily Ratajkowski persze ezúttal sem hazudtolta meg magát – a Met-gála afterpartijára is egy pucérruhát választott. A modell egy teljesen átlátszó, gyöngyös gallérral díszített Givenchy ruhába bújt a gála után, amelyet Alexander McQueen tervezett a divatház 1998-as tavaszi/nyári kollekciójában. A pucérruha alatt Emily Ratajkowski egy gyöngyházfényű fekete bugyit és melltartót viselt.

Emily Ratajkowski a Met-gála after partijára is pucérruhába bújt

Emily Ratajkowski a Met-gála afterpartijára is pucérruhába bújt

Emily Ratajkowski a 2024-es Met-gálára is egy teljesen átlátszó ruhába bújt. A modell egy vintage Atelier Versace pucérruha mellett tette le a voksát, amit Chopard ékszerekkel egészített ki. Haját funky, fonott kontyba formázta, sminkje pedig egészen semleges maradt.

A 2024-es Met-gálán Emily Ratajkowski ruhája

A 2024-es Met-gálán Emily Ratajkowski ruhája

2024-es Met-gálának a Sleeping Beauties: Reawakening Fashion (Csipkerózsikák: a divat ébredése) címet adták, a hivatalos dress code-ja pedig a The Garden of Time, azaz Az idő kertje nevet kapta. A Met-gála dress code-ját J. G. Ballard 1962-es The Garden of Time című novellája ihlette. A történet egy grófról és egy grófnőről szól, akik a szabadidő, a művészet és a szépség utópiájában élnek, és az otthonuk teraszáról kristályvirágok (áttetsző levelek, csillogó üvegszerű szárak) kertjére nyílik kilátás.

Várható volt, hogy a hírességek a témához alkalmazkodva az idei Met-gálán vintage és a virágos stílusú ruhákban fogják megmutatni magukat, és a legtöbben valóban próbáltak is megfelelni az előírásnak.

Fotó: Getty Images