Csak a zsenik oldják meg a karácsonyi galibát: hova tűntek a sült pulykák?

2022. december 23.
A karácsonyi fejtörők remekül kikapcsolnak az ünnepi készülődés alatt, oldják a stresszt és jókedvre derítenek, különösen ha sikerül megtalálnunk a megoldást. Ennél a feladványnál ez nem is olyan könnyű, átlagosan 3 percre van szüksége az embereknek, hogy megtalálják mind az öt elrejtett sült pulykát a képen.
  • A Stay in Cornwall turisztikai vállalat készítette a karácsonyi témájú fejtörőt, amin egy családi házban kell megtalálnunk az elveszett sült pulykákat.
  • Átlagosan 3-4 percre van szüksége az embereknek, mire mind az öt pulykát megtalálják. 
  • Becsapós, de a ház homlokzatán látható egész pulyka nem számít, azon kívül található öt sült pulyka valahol elbújva. 

Kicsit kiszakadhatunk a hétköznapokból és az ünnepek körüli stresszből a karácsonyi témájú fejtörőkkel. Ilyen ez a roppant nehéz feladvány is, ahol öt sült pulykát rejtettek el valahol a képen. 

A családi házban valahol öt sült pulyka rejtőzik

A családi házban valahol öt sült pulyka rejtőzik

A kép megalkotója, a Stay in Carnwall szerint az embereknek átlagosan 3 perc és 32 másodperc kell, hogy mind az öt pulykát megtalálják. Nehezítés, de a ház homlokzatán található egész pulyka nem számít bele a megoldásba, azon kívül is rejtőzik valahol még öt sült pulyka valahol. 

Ha elakadtunk, annyit segítünk, hogy nézzünk körül a házon kívül is, ne csak a szobákban keresgéljünk, mert a készítők az egész képet kihasználták, hogy minél jobban elrejtsék a szemünk elől a sült pulykákat. 

Nem csak ezzel az egy karácsonyi fejtörővel hangolódhatunk az ünnepre, megkereshetjük a Mikulást is a téli tájképen vagy éppen Rudolfot, a rénszarvasát. Ha pedig úgy gondoljuk, most már nem találjuk meg az utolsó pulykát, mutatjuk a megoldást.

Az embereknek átlagosan 3-4 perc kell, hogy megtalálják mind az 5 elrejtett pulykát

Az embereknek átlagosan 3-4 perc kell, hogy megtalálják mind az 5 elrejtett pulykát

Forrás: Express Fotó: Stay in Cornwall

Olvass tovább!