Csak az igazi zsenik találják meg a borzot a zebrák között

2023. január 15.
Volt olyan, aki egy órán át kereste a zebrák között a borzot a BBC Earth optikai illúzióján, és még akkor sem találta meg. A legtöbb embernek szerencsére nem kell ennyi idő, ám még így is csak kevesen vannak, akik két percen belül megtalálnák a rejtőzködő állatot.
  • A BBC Earth tette közzé azt az optikai illúziót, melyen egy borz rejtőzik a zebrák között.
  • A feladvány nagyon nehéz, a legtöbben embernek akár 10 perc is kell ahhoz, hogy rájöjjenek, hol rejtőzik a borz.
  • Volt olyan, aki egy órán át kereste a fekete-fehér állatot a csíkos zebrák között, ám még akkor sem találta meg.

Nemrég még a vörösbegyet kerestük a színes madarak forgatagában, ám a BBC Earth újabb komoly fejtörővel borzolja az internetezők idegrendszerét. Nagy fejtörést okoz ugyanis, hol rejtőzik az optikai illúzión a zebrák között a borz.

Volt, aki egy órán át kereste, hol rejtőzik a borz a zebrák között a BBC Earth optikai illúzióján

Volt, aki egy órán át kereste, hol rejtőzik a borz a zebrák között a BBC Earth optikai illúzióján

Nem csoda, hogy nehéz megtalálni a borzot a zebrák között, hiszen ugyanúgy fekete-fehér színű állatról van szó, ráadásul a zebrák hátsó látszik inkább, ami tovább nehezíti a feladatot. Volt olyan internetező, aki azt mondta, annyi ideig nézte az optikai illúziót, hogy azt is elfelejtette, hogy néz ki egy borz. Így nem csoda, ha nem találta meg. Ám valószínűleg az volt a legbosszantóbb, aki percekig kereste a képernyőn a borzot az optikai illúzión, majd jött a barátnője, ránézett a képernyőre, és rábökött a rejtőzködő állatra. 

Voltak, akik azt is kétségbe vonták, hogy egyáltalán van borz a zebrák között, és azt gyanították, hogy a BBC Earth átveri az embereket. Mindenkit megnyugtatunk, valóban rejtőzik egy borz az optikai illúzión. Ha nem sikerül rájönnünk hol, egy kicsit lejjebb eláruljuk a megoldást is.

Ha szeretnénk próbára tenni magunkat és egy kicsit könnyebb feladatra vágyunk a borzkeresés után, találjuk meg a telefont a szőnyegen, vagy nézzük meg, sikerül-e rájönnünk, hol van a nulla a számok rengetegében.

Tényleg van borz a zebrák között az optikai illúzión

Tényleg van borz a zebrák között az optikai illúzión

Forrás: BBC Earth

Olvass tovább!