Zseniális megoldás a vécépapír tárolására apró fürdőszobában

2023. február 22.
A TikTok-os remek megoldást talált arra a nehéz dilemmára, hova tegyük a nagy kiszerelésű vécépapírt, ha kicsi a fürdőszobánk. A lényeg: ne próbáljuk elrejteni!
Szokatlan, de hatékony megoldás a vécépapír tárolására kis fürdőszobában
  • Feltűnt a TikTokon követőinek, hogy a New York-i Birdie Wood a fürdőszoba falára akasztgatva tárol rengeteg guriga vécépapírt. 
  • A szükség nagy úr, ha kicsi a hely a fürdőszobában. Viszont az okos tárolási megoldások a barátaink.
  • Válasszunk olyan akasztófalat, amire felfér egy egész zacskó gazdaságos vécépapír.

Birdie Wood a TikTokon mutatta meg fürdőszobáját. Ebben a videóban tűnt fel követőinek, hogy a fürdő egyik fala tele van vécépapírokkal. A magyarázat egészen logikus, ha jobban belegondolunk.

A vécépapír tárolása nagy helyet foglal

„Amikor beköltöztünk – mesélte Wood, gyorsan rájöttem, hogy egyáltalán nincs hely a tartalék vécépapír tárolására a fürdőszobában.” Ez jól látszik abból a videóból is, ahol gyorsan megmutatta követőinek, milyen kicsike is az említett helyiség. Még a mosdókagyló alatt sincs egy talpalatnyi hely, ahova tenni lehetne, sem a vécé mellett.

@thriftyweenqueen

THE TEAPOTTTT #shopping #liveshopping #homegoods #thriftwithme

♬ original sound – Birdie Wood

Mi a megoldás a tárolásra, ha kicsi a fürdőszoba?

Hatékony megoldással rukkolt elő a vécépapír-tárolási dilemma megoldására a tiktoker. Eleve volt egy törölközőtartó a fürdőszobában. Ez azonban túl kicsi volt a törölközőinek. 

Ahelyett, hogy lecsavarozta volna, inkább vécépapír tárolónak nevezte ki. Akasztókat helyezett el rajta, és ezen tárolja a gurigákat. Ha jobban megnézzük, egy családi csomag vécépapír ráfér az akasztókra. 

„Nem szokványos megoldás. De a lakás többi része sem az a hagyományos, így ennyi már belefér nálam” – utalt Wood arra, hogy lakásában nem rettent vissza az egyedi megoldásoktól és a színes dekorációtól sem.

Az akasztós tárolás kifejezetten okos megoldás, ha helyhiánnyal küzdünk a fürdőszobában. De egy kis lakás más helyiségeiben is jól jöhet. Már csak azért is, mert így mindig szem előtt van a vécépapírkészletünk, és hamar feltűnik, ha kifogynánk belőle.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Getty Images