Ezzel a 8 pózzal extrán intenzív orgazmusod lesz a szakértők szerint

2023. szeptember 21.
Az angol Marie Claire-nek egy hivatásos szexszakértő árulta el, mitől lesz igazán kielégítő a szex, és nyolc izgató szexpóztippet is megosztott az olvasókkal, amiket akár már ma este kipróbálhatsz.
Ezzel a 8 pózzal extrán intenzív orgazmusod lesz a szakértők szerint

A kanapészörfös

A fogadó fél a kanapé karfájára ül és óvatosan ráfekszik az ülésre, lábait pedig egyenesen felemeli, és a vele szemben álló partnere vállára teszi. Így viszonylag könnyen meg lehet célozni a G-pontot, a tempót pedig az álló fél irányíthatja, miközben a szabadon lévő kezeivel nyugodtan stimulálhatja a párja külső erogén zónáit.

Repülős szex

Intenzív orgazmusra vágysz? Akkor jó helyen jársz. A szakemberek szerint ez a szexpóz az egyik legjobb a mély hüvelyi behatoláshoz, ráadásul mindkettőtök kezei szabadok lesznek ahhoz, hogy játszadozni tudjatok a másik testével. A partnered üljön le széttárt lábbal a földre, te pedig neki háttal ülj az ölébe, szintén széttárt lábakkal.

Maciölelés

Ezt a pózt imádni fogod, mert az intenzitást és a mélységet is a saját igényeidhez igazíthatod. Állj fel, és emeld hátra az egyik lábad behajlítva, miközben a falat vagy az ágytámlát fogod. A partnered álljon mögéd szorosan átölelve téged, miközben a derekadat fogja.

A tükör

Az orális szex nagyon jó lehet, ha jól csináljuk. A tükör lényegében a 69-es póz, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre kényeztessétek egymást a szátokkal és a kezeitekkel. A felül lévő fél négykézláb térdel a padlón, az alsó fele az alul lévő partner fejénél van, aki  háttal fekszik a földön.

Hajlékonyaknak

Az egyik fél a hátán fekszik úgy, hogy a lába a levegőben van. A másik a fekvő fél felé néz ülő helyzetben, szélesen térdelve, miközben a partnere felemelt lábára dől, szorosan összedörzsölve az ágyékukat. Ez a póz hüvelyi és anális behatoláshoz is tökéletes, de csak ha elég hajlékony vagy!

Yin és Yang

Feküdjetek a hátatokra széttárt lábakkal. A lábaitokkal úgy helyezkedjetek, mintha két olló keresztezné egymást, miközben a nemi szerveitek összeérnek.

Meglepetés

Szórakoztatóan szexi! Írjátok fel kedvenc és megvalósítható szexuális fantáziátokat egy-egy post-it cetlire, hajtsátok össze és dobáljátok be őket egy üvegbe. Minden héten válasszatok egyet a meglepetések közül, majd valósítsátok meg!

Lepd meg a másikat

Szeretnéd egy kicsit megfűszerezni a kapcsolatodat? Nincs is jobb módja annak, hogy megmutasd a párodnak, hogy törődsz vele, mint ha valami különlegeset találnál ki a szex mellé. Ez lehet bármilyen előjáték, szerepjáték vagy szexpóz, csak ne felejts el valami olyasmit választani, ami mindkettőtök számára izgalmas.

A szex olyan, mint az étel, ha mindennap ugyanazt eszed, előbb-utóbb ráunsz. Bármilyen jó is a technikád, mindig vigyél bele egy kis  meglepetést, különösen, ha régóta egy párt alkottok a partnereddel.

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images