Kiderült, hol szeretik a legjobban a szexet a világon

2023. október 20.
Egy 45 országon átívelő kutatás során érdekes eredményeket kaptak az emberek szexualitását illetően.
Pár szex közben 3:2

Egy vizsgálatban azt kutatták a tudósok, hogy melyik a leginkább promiszkuis ország a világon, és ennek megállapítására létrehozták a Global Promiscuity Indexet. A mutató kialakításához az alábbi területeket vizsgálták: hány szexuális partnerük volt a válaszadóknak, a nemi betegséggel küzdő emberek aránya, a szüzesség elvesztésének átlagéletkora, valamint a házasság előtti szexhez és a prostitúcióhoz való hozzáállás.

Azt találták, hogy a legpromiszkuisabb ország a világon Ausztrália, ahol átlagosan 17.9 éves korukban vesztették el a válaszadók a szüzességüket, 13.3 szexuális partnerük van életük során, 81%-uknak nincs problémája a házassági előtti szex jelenségével és 100.000 emberből 14.545-nek volt/vagy van nemi betegsége. 

A lista vége felé India található, ugyanis nekik van a legkevesebb szexuális partnerük, ők veszítik el átlagban a legkésőbb a szüzességüket, 22.9 éves korban, és a nemi betegségek aránya is itt a legalacsonyabb. Az adatok közül kiemelkedik Dél-Afrika, ahol a legmagasabb a 100.000 főre jutó nemi betegek aránya, valamint Izland is, ugyanis 15.6 éves korral itt veszítik el átlagosan a legfiatalabb korban az emberek a szüzességüket.

Magyarország az összesített lista 26. helyén szerepel. A magyar válaszadók átlagban 18.4 évesek voltak első szexuális kapcsolatuk során, 6.6 partnerről számoltak be, és a köztük felbukkanó nemi betegségek aránya viszonylag alacsony, 

A teljes listát ITT tudjátok megnézni!

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images