Izzíthatjuk az újévi fogadalmakat, 2024 januárjában jön az IKEA első edző kollekciója

2023. december 14.
Ha már keressük a motivációt ahhoz, hogy az újévvel újrakezdjük a rendszeres testmozgást, talán erőt ad, ha tudjuk, hogy az IKEA most először sport kollekcióval jön ki 2024 januárjában. Határozottan javítja az otthoni edzés esélyeit, ha ezekkel a sportszerekkel és kiegészítőkkel készülünk.
IKEA sport kollekció DAJLIEN
  • Meghozza a kedvet az edzéshez az IKEA új sportszerkollekciója, amivel 2024 januárjában jön ki a svéd lakberendezési áruház.
  • A DAJLIEN nevet kapta az IKEA első sportszerkollekciója.
  • A kollekció darabjai között nem csak súlyzót és step padot, de például légtisztító berendezést és tárolót is találunk.

Ha eddig nem tudtuk, mi hiányzik ahhoz, hogy betartsuk a rendszeres testmozgással kapcsolatos újévi fogadalmunkat, nézzük meg az IKEA új edző kollekcióját. A svéd lakberendezési áruház 2024 januárjában első sporteszköz és -kiegészítő kollekciójával jelentkezik, és meghozza a kedvet az otthoni edzéshez. 

Mi lesz az IKEA első sport kollekciójában?

A DAJLIEN nevet kapta az IKEA első edző kollekciója, amivel 2024 januárjában jön ki a svéd lakberendezési áruház. 19 multifunkcionális terméket találunk majd benne, amik között lesz, amit felvehetünk, amiben tárolhatunk és amit használhatunk az otthoni edzéshez. Ráadásul nem csak hasznosak, de roppant tetszetősek is lesznek ezek a sportszerek. 

Többek között hordozható bluetooth hangfal, bambusz step pad, multifunkciós tárolópad, kerek jógamatrac és kompakt légtisztító is lesz a DAJLIEN kollekcióban. 

Ahogy Sarah Fager, az IKEA sportkollekciójának tervezője mondta: „inspiráló, az otthoni edzést újraértelmező eszközöket akartunk készíteni, amiket az emberek megengedhetnek maguknak, szórakoztatóak és könnyűek, illeszkednek a mindennapos használathoz”. A limitált darabszámban készülő DAJLIEN kollekció darabjai bármilyen mozgásformánál használhatók.

Úgy alkották meg az IKEA sport kollekciójában található eszközöket, hogy bírják a terhelést, ugyanakkor szépek legyenek, hogy ne akarjuk eldugni az otthonunkban a szemünk elől. Ez ugyanis jelentősen csökkenti annak esélyét, hogy betartva az újévi fogadalmunkat, mindennap használjuk is a sportszereinket.

Milyenek lesznek az IKEA sportszerei?

Az IKEA első sport kollekciójában, a DAJLIEN-ben találunk például csodaszép bambusz padot, ami tárolóként is használható

Az IKEA első sport kollekciójában, a DAJLIEN-ben találunk például csodaszép bambuszpadot, ami tárolóként is használható

Megnyugtató és szemet gyönyörködtető színeket választottak az IKEA tervezői a sport kollekciójukhoz. Zsálya, sárga és mirtusz mellett halvány rózsaszín sportszerek segítenek, hogy legyen kedvünk használni őket. A kiválasztott árnyalatokkal is el akartak térni az IKEA tervezői attól, amit megszoktunk a sporteszközöktől. 

A DAJLIEN kollekció hivatalosan 2024 januárjában kerül az IKEA üzleteibe világszerte. Pont jókor, hogy az újévi fogadalmunkat betartva nekiláthassunk a mindennapos testmozgásnak.

Forrás: Apartment Therapy, fotó: IKEA