Ha ezt az üzenetet küldi neked a férfi, azt jelenti, hogy tetszel neki

2024. január 07.
Igen, akár egy ártatlannak tűnő szöveges üzenet is árulkodhat a másik fél szándékairól, érzelmeiről egy bimbózó kapcsolatban. Mutatjuk, a párkapcsolati tanácsadó szerint melyik az az üzenet, ami azt mutatja, hogy a másik fél komolyan gondolja.
Szöveges üzenet párkapcsolat
  • Egy szöveges üzenet akár az első randi után is elárulhatja, ha komolyan gondolja a másik fél a kapcsolatot.
  • Ha ezt az üzenetet kapjuk a másiktól, a párkapcsolati tanácsadó szerint nyugodtan tegyük meg a következő lépést a randizás során.
  • Mutatjuk, milyen szöveges üzenet árulkodik a másik fél komoly szándékairól!

A szöveges üzeneteket könnyű félreérteni, emojik ide vagy oda. Ám az is tény, hogy sokat elárulhat a másik érzelmeiről egy-egy rövidke üzenet is. A párkapcsolati tanácsadó szerint van olyan konkrét üzenet, ami után bátran megtehetjük a következő lépést a kapcsolatban, mert ha ilyet küld nekünk, komolyan gondolja a randipartnerünk.

Hívjuk el randizni, ha ilyen üzenetet kapunk tőle

Ha a másik ember, aki iránt már régóta érdeklődünk, olyan szöveges üzenetet küld, amiben egyszerűen arról érdeklődik, mit csinálunk, hogy vagyunk, jó eséllyel igent mond a randira. A párkapcsolati tanácsadó szerint ugyanis egy olyan ember, akinek csak futó kalandot jelentünk, nem érdeklődik a gondolataink, érzéseink, úgy általánosságban a napunk iránt. 

Amikor viszont valaki komolyabbra fordítaná a kapcsolatot, valóban fontos számára, hogy vagyunk, fáradtnak, szomorúnak vagy éppen boldognak érezzük magunkat.

Két további üzenet, ami az érdeklődésre utal

Nem a csöpögős szerelmi vallomás szöveges üzenetben mutatja azt, hogy a másik komolyan gondolja a kapcsolatot

Nem a csöpögős szerelmi vallomás szöveges üzenetben mutatja azt, hogy a másik komolyan gondolja a kapcsolatot

A párkapcsolati tanácsadó arra is rámutatott, hogy van még két olyan üzenettípus, ami a komoly szándékot mutatja a másik részéről az ismerkedés során.

  1. Konkrét vacsora/mozi/romantikus program meghívásRáérsz pénteken? Nyolcra érted megyek és vacsorázhatnánk együtt.” Egy ilyen üzenetben nincs húzódozás, kifogáskeresés, ködösítés. Nem akar kibúvókat hagyni magának a másik ember, ami egyértelműen a komoly szándék jele.
  2. Üzenetet küld a randi után. Ha megkérdezi, hazaértünk-e épségben, vagy éppen arról érdeklődik, hogy ment másnap a nehéz megbeszélés, amit a randin említettünk, azt mutatja a párkapcsolati tanácsadó szerint, hogy szeretne aktív részese lenni az életünknek és nincs rejtegetnivalója.

Ha valaki csak laza viszonyt akar, nem vesződik hasonló üzenetekkel, az életünk bonyodalmai és problémái sem érdeklik. Az ilyenekről való érdeklődés, üzenetküldés ezekkel kapcsolatban, pont annak a jele, hogy szeretné komolyabb szintre emelni a másik a kapcsolatunkat.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash