5 vega grillrecept, amivel lenyűgözeted a húsevő vendégeidet is

2020. július 18.
Isteni grillsajtok különleges fűszerezéssel és vegán – vagy könnyen veganizálható – receptek azoknak, akik eddig a köretet tudták csak fogyasztani a húsközpontú grillpartik alkalmával.

Tökéletes vegán kísérő

Egy régi kedvencre, a majonézes krumplisalátára mutatunk alternatívát – ami ezúttal a kesudióból készült szósztól lesz krémes! Próbáljátok ki, amint grillközelbe kerültök.

Gourmet gomba

Az alábbi recept igazi nyári vega fogás, amiből a sajtot elhagyva nagyszerű vegán (és laktózmentes) vacsorát is kreálhatunk.

A kukorica új élete

A balatoni nyár örök slágere a főtt kukorica, de még ennél is finomabb lehet, ha a kukoricát a grillen készítjük el! Pláne, ha ezt a különleges, mediterrán ihletésű receptet választjuk.

Mennyei sajtvacsora

A Food Network tévécsatorna új műsorában Tiffani Thiessen színésznő hollywoodi ismerőseit kényezteti finom fogásokkal. Íme egy különleges recept Tiffani konyhájából.

Cukkini – ha grillre kerül

Valahol a hideg és meleg ételek között van ez a könnyed, mégis tápláló, grillezett cukkinivel megpakolt pirítós, amit izgalmas fűszerek és sós feta sajt tesznek még izgalmasabbá!

+1 Frissítő kísérők

Mezítláb a fűben állva vacsorát készíteni, miközben a jól behűtött hosszúlépés hamvassá teszi a poharunk falát? Ha a nyári kánikulában felvértezzük magunkat, és úgy döntünk, hogy a főzést nem igénylő, hideg fogások helyett mégiscsak valami másra vágyunk, a grillezés a legjobb választás. Milyen borokat érdemes beszerezni hozzá?