A franciák elronthatatlan kedvence: gyümölcsös galette frangipán krémmel A galette a franciák klasszikus édessége, amit szinte bármilyen gyümölccsel elkészíthetünk. Bloggerünk, Tisóczki Aliz egy különleges krémet is kínál hozzá.
Köszöntsd az eperszezont a gyümölcsös Pavlova-tortával! A kényes költemény tökéletes megalkotásához türelemre és precizitásra lesz szükségünk.
A sajtchips az új kruton! Így készül a tökéletes feltét a krémlevesre Krémlevesrajongó vagy és szereted feldobni valami igazán ropogóssal a krémes textúrát? Ez a recept az új megoldás, ha már unod a krutont!
Zöldborsós túrófasírt, a tökéletes villámvacsora A zöldségfasírtokkal gyorsan, egyszerűen és kifejezetten ízletesen vihetjük be a szükséges vitaminokat: ez a borsós verzió biztosan a család kedvence lesz.
Így készíts isteni táblás csokoládét házilag! Ez a recept ötvözi az olvasztott csokoládét kedvenc nassolnivalóinkkal és az eredmény egyszerűen tökéletes.
Isteni ricottás-spárgás lepény percek alatt Ha szeretnéd kihasználni a szezon slágerzöldségét, és gyorsan és egyszerűen készítenél belőle valami látványosat, ez a recept pont neked való!
Krémes, vajas rizottó – ezúttal gersliből medvehagymával Mi történik, ha a rizst lecseréljük gerslire, és megbolondítjuk a szezonnak megfelelően medvehagymával? Krémes és isteni rizottót kapunk. Hering András, a Nosalty főszerkesztője elárulja, mire figyeljünk.
Citromos ricottagombócok roppanós spárgával Nincs jobb annál, mint amikor a friss, roppanós spárga puha tésztákkal és citrusos ízekkel találkozik – ahogyan ebben az üdítő, tavaszi receptben is történik.
Így készül nagymamáink legfinomabb kakaspörköltje Hering András, a Nosalty főszerkesztője ezen a héten egy igazi hagyományos finomságot hozott el nekünk. A következő receptből kiderül, hogyan főzhetjük a kakaspörköltünket vajpuhára.
Az új gasztrogeneráció kerül fókuszba az idei Gourmet Fesztiválon Több mint 100 kiállító, köztük mintegy 50 étterem, tucatnyi cukrászda, valamint street food ételek, nemzetközi konyhák és különböző italok.
Mennyeien krémes krumplileves zsenge zöldborsóval A tartalmas, kolbászos krumplileves tavaszi hangulatú unokatestvére ez a krémes, frissítő egytálétel, ami egyszerű, mégis laktató ebéd vagy vacsora lehet.
Így készíts filléres, mégis isteni zúzapörköltet Szeretjük a pörköltet, ez nem is kérdés. Hering András, a Nosalty főszerkesztője ezen a héten egy költséghatékony, klasszikus magyaros receptet hozott el nekünk.
Csupacsoki sütemény egyszerűen és olcsón A nem túl hangzatos nevű sárpite valójában egy elképesztően csokis, dekadens édesség. Tisóczki Aliz megmutatja, hogyan készül vegán verzióban.
Újragondolt rakott krumpli a húsvéti maradékból – Recept! Szezonális finomságokból és a húsvéti maradék felhasználásával készül a Nosalty főszerkesztőjének, Hering Andrásnak a legújabb receptje.
Kaszinótojás tojás nélkül – isteni recept a vegán húsvéthoz Nincsen húsvét tojás nélkül, ezt a vegánok sem tagadják. Bloggerünk, Tisóczki Aliz megmutatja, hogyan készül a klasszikus kaszinótojás – tojás nélkül.