Megnyílt az Elements Budapest Mutatunk egy helyet, ahol a legvadabb orosz it-girlök is szívesen meginnának egy koktélt. Szuperdizájnos orosz és nemzetközi étterem nyílt a Szalay utcában.
Mandarinos céklasaláta, a téli energiabomba Téli felfrissülés szezonális alapanyagokkal: egyszerűen elkészíthető, de isteni finom mandarinos céklasaláta bloggerünk, Futureater konyhájából.
Alternatív adventi kalendáriumok finomságokkal töltve Klikkelj bloggerünk, Futureater ötleteiért, aki az oreotól a sörös rekeszig áttekinti a legütősebb, házilag elkészíthető adventi kalendáriumok terepét.
Tévhit, hogy ha nem vacsorázol, fogyni fogsz? Sok tévhit kering a fogyókúrákkal és diétákkal kapcsolatban, amelyek közül az egyik a vacsora elhagyása. Most akkor kell vacsorázni vagy inkább az alakunk érdekében hagyjuk el az esti étkezést?
Újabb étterem nyílt a tudatos étkezés jegyében Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy speciális étkezési igényeid miatt egy baráti vagy üzleti ebéd vagy vacsora során nem találtad meg a számodra megfelelő fogást?
Isteni vacsora – rakott chips Hogy a nacho grande vacsora, vagy egy sima tévé előtt rágható, rendkívül kiadós snack, azt nehéz eldönteni. Egy biztos: tökéletes a fázósba forduló november végi estékre! Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere hozta el nektek a receptet.
Látványos hasselback édesburgonya Látványos, szuperegészséges és őrületesen finom: hasselback (azaz harmonikára vágott) édesburgonya bloggerünk, Futureater konyhájából.
Kedvenc helyünk a héten: HILDA Néha jó ebédszünetben egy olyan helyre betérni, ahol egy titokzatos oázisra, vagy ha úgy tetszik, a nyugalom szigetére csöppenünk.
Feltörekvők: Hegedűs Zoé gasztro-kreatív A világ különböző pontjairól gyűjt inspirációt projektjeihez, melyek sokszor a legszokatlanabb kulináris megoldások.
Gyors és olcsó spanyol egytálétel hideg estékre A huevos rotos talán az egyik legegyszerűbb spanyol egytálétel vagy tapas - olcsó, laktató, gyors. Ha eddig nem próbáltad, most pont itt van az ideje! Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere.
Kelbimbó másképp – új kedvenc a gyerekkori rémálomból Lehet, hogy gyerekként irtóztál tőle, pedig az igazán jól elkészített, roppanós kelbimbó felnőtt életed új kedvence lehet. Bloggerünk, Futureater megmutatja, hogyan.
Kedvenc helyünk a héten: Gerlóczy Kávéház Sorozatunkban jellegzetes és izgalmas helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.
5 élelmiszer, amit mindig moss meg Mosni vagy nem mosni? Ez itt a kérdés. Az élelmiszerbiztonsági szakértők szerint az alábbi alapanyagokat mindig meg kell mosnunk fogyasztás és felhasználás előtt. Még akkor is, ha meg fogjuk főzni.
Töltekezz fel a télre – a legfontosabb vitaminforrások a hideg évszakban Klikkeljetek bloggerünk, Futureater egyszerűen bevethető trükkjeiért, és készüljetek fel a télre csupa finom étellel.
Ezért muszáj kelbimbót enned A kelbimbó többnyire a gyerekek rémálma, pedig ezek az apró zöldségek rengeteg vitamint és fontos tápanyagot rejtenek. Ráadásul ha jól csináljuk, nagyon finomak is!