Gasztró
Szállj fel a fine dinig óriáskerékre! Pillecukor, popcorn, jégkrém, vattacukor
A Baraka megint élményt nyújt, amikor vacsorázni hív: új nyári menüjükben a tányéron szó szerint megelevenednek a fesztiválok, a vidámpark, és a nyári kavalkád, miközben egy új videóban elmesélik azt is, milyen egy séf élete.Akár egy szendvics – isteni salátarecept
Amerika egyik legegyszerűbb, legismertebb szendvicse nem a legkreatívabb gasztronómiai kihívás, mégis nagyon szerethető. Főleg, ha saláta formájában készítjük! Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosalty-ról hozta el nektek a BLT receptjét.Ismét bulitól hangos a mátrai dűlő – itt a Mátra Open
Négy fiatal és menő mátrai borász már nem első alkalommal jön össze azért, hogy együtt bulizzon a szőlő mélyén a boraikra szomjazókkal. Jó borokkal, jó ételekkel, jó zenével, piknikkel, máglyával és hajnalig tartó bulival várják a lazulni vágyókat szombaton.Mit esznek a modellek? – Jablonczky Mónika
Tényleg csak üres salátalevelek kerülnek a modellek tányérjára vagy a sztereotípiákkal ellentétben néha ők is megesznek egy szaftos hamburgert vagy két marék töpörtyűt? – Ezúttal a júliusi lapszámunk csodaszép modelljét, Jablonczky Mónikát kérdeztük ki egy napi étkezéséről.