Gasztró
![](https://marieclaire.hu/uploads/2017/11/profimedia-0118598151-e1511535538287.jpg)
Tengeri, kóser és egyáltalán mennyi? – minden, amit a sózásról tudni érdemes
Mindennap használjuk, de sokszor inkább csak reflexből, pedig a só az egyik legfontosabb alapanyag, amely alapjaiban határozza meg az ételeink ízét. Mikor és hogyan használjuk ezt a kulcsfontosságú fűszert, hogy igazán emlékezetes fogásokat készítsünk, és hogyan figyeljük meg, milyen hatással van az ételeinkre?![](https://marieclaire.hu/uploads/2017/11/dsc_1695-e1510560174343.jpg)
Feltörekvők: Barabás Liza, a 16 éves, népszerű YouTuber
Barabási Liza pont olyan, mint bármelyik 16 éves gimnazista. A hétköznapokon iskolába jár, majdnem minden nap sportol, találkozik a barátnőivel, moziba és kirándulni megy a családjával… És van egy nagy rajongói bázissal rendelkező YouTube csatornája.![](https://marieclaire.hu/uploads/2017/11/pablo-merchan-montes-237641-e1509879368800.jpg)
Az egészségünkre is következtethetünk abból, milyen típusú ételt kívánunk
Meghalsz egy kis édességért vagy éppen a tésztát kívánod? Érdemes odafigyelni ezekre az üzenetekre, mert akár még az egészségügyi állapotunkra is következtethetünk belőlük. Alissa Rumsey New York-i táplálkozási szakértő azt is megmondja, hogyan.