Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerelmesebb karácsonykor

2022. december 24.
Mutatjuk, kik azok a szerencsések, akik szerelmet találnak a fa alatt!

A karácsonyt mindenki a szeretet ünnepeként emlegeti és tartja számon, a bolygóállások szerint azonban akad négy szerencsés csillagjegy, aki idén nyugodtan át is keresztelheti a szerelem ünnepére!

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Ikrek

Nemcsak karácsonyra, hanem az egész hónapra vonatkozóan jók a kilátásaid, ha még szabad a szíved, különösen nagy az esély arra, hogy párra lelj. Ne legyél szigorú magaddal, csináld azt, amihez kedved van, és menj oda, ahova igazán vágysz! A csillagok most megajándékozhatnak azzal a személlyel, akire már régebb óta vársz, és aki mellett végre lehorgonyozhatsz. Kár lenne elszalasztani a lehetőséget! Klassz periódus köszönt rád akkor is, ha már megtaláltad a szerelmet, és a kapcsolatotok épp hullámvölgybe került.

Rák

Az égiek most minden lehetőséget megadnak neked ahhoz, hogy közelebb kerülj valakihez, aki igazán boldoggá tehet a jövőben. Ha nyitott szemmel (és szívvel!) jársz, sok új ismeretséget köthetsz, és olyan élményekben lehet részed, amilyenekről korábban álmodni sem mertél. Amíg vársz a nagy pillanatra, vegyél néhány új ruhát vagy próbálj ki egy új sportot, meglátod, segíteni fog, hogy készen állj az újra, a változásra, és az önbizalmadnak is jót fog tenni. Minden Ráknak fordulatokat hoznak a bolygók, szerencsére jó irányban!

Skorpió

Valószínűleg nem lepődtél meg nagyon, hogy felkerültél erre a listára, ugyanis már november óta sokszorosára nőtt a vonzerőd, így csak rajtad múlik, mire mondasz igent és kit engedsz közelebb magadhoz. A Skorpió csillagjegynek a szenvedély mellett a romantika is különösen hangsúlyossá válik az életében, ami új távlatokat nyit meg előtted. Jól teszed, ha pár napra elutazol, találkozol a barátaiddal és nyitottan fogadod a hozzád közeledőket. Az egyetlen, amire figyelned kell, hogy a megszokotthoz képest jobban szórhatod a pénzt, méghozzá észrevétlenül.

Bak

December és az év végi ünnepek kiváló alkalmat szolgáltatnak arra, hogy kilépj a jól megszokott mókuskerékből, és új dolgokra add a fejed. Tudjuk, hogy neked ez sokszor komoly erőfeszítésedbe kerül, de hidd el, most különösen jól jársz, ha lazítasz a korlátaidon. Ígéretes találkozásban lehet részed, ha olyan helyekre látogatsz el, ahol korábban sosem jártál. Fordíts több figyelmet a környezetedben élő idősekre és gyerekekre, valószínűleg jóval nagyobb szükségük van a közelségedre, mint hinnéd.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?