Erre a karácsonyi ajándékra vágynak a horoszkópjuk szerint az egyes csillagjegyek

2022. december 19.
Ez az év legszebb időszaka! – vélik sokan. Ez az év legstresszesebb időszaka! – gondolják valószínűleg még többen, mivel az ajándékok kiválasztása gyakran hatalmas stresszt jelent az embereknek. Szerencsére a horoszkóp segíthet, hogy megtaláljuk, minek örülnének legjobban családtagjaink, barátaink vagy távolabbi ismerőseink, kollégáink.
  • Ha nem tudjuk, hol kezdjük az ajándékvásárlást, az asztrológia segíthet, hogy elinduljunk az úton.
  • A csillagjegyekre jellemző tulajdonságok az asztrológus szerint segíthetnek a tökéletes karácsonyi ajándék megtalálásában is.
  • Ha ismerjük a másik ember aszcendensét is, még pontosabban meghatározhatjuk, mi is lenne a horoszkóp alapján a tökéletes ajándék.

A karácsonyi időszakot még mindig uralja a Mars retrográd, ami megnehezítheti a dolgunkat az ünnepi előkészületekben, így az ajándékvásárlásban is. Szerencsére ha csak a lényegre koncentrálunk az asztrológus szerint, és nem hagyjuk, hogy eltérítsék a figyelmünket a részletek, megtalálhatjuk a tökéletes ajándékot az ismerőseinknek a horoszkóp segítségével.

Ha nem tudjuk, hol kezdjük az ajándékvásárlást, az asztrológia segíthet, hogy elinduljunk az úton

Ha nem tudjuk, hol kezdjük az ajándékvásárlást, az asztrológia segíthet, hogy elinduljunk az úton

Ha szeretnénk tudni, mi vár ránk karácsonyig a szerelmi életünkben, olvassuk el az erre vonatkozó horoszkópunkat, vagy éppen tudjuk meg, hogyan használhatjuk ki legjobban a csillagállásokat 2023-ban.

A legjobb karácsonyi ajándék a Kosoknak (március 21. – április 20.): egy látványos kiegészítő

Szenvedélyes és érzelmeit mindig kifejezésre juttató jegy a Kos, akik nem szeretnek a háttérben meghúzódni. Hozzájárulhatunk ragyogásukhoz, ha valamilyen egyedi, látványos kiegészítőt adunk karácsonyi ajándékba a csillagjegy szülötteinek, ami kiemeli a személyes stílusukat. Minél ragyogóbb és nagyobb, annál jobb. Mivel a Kosok a fejüket szeretik használni és kiemelni, egy kalap, csat vagy fülbevaló tökéletes ajándék lehet számukra.

A legjobb karácsonyi ajándék a Bikáknak (április 21. – május 21.): valami saját készítésű meglepetés

A Vénusz a Bika uralkodó bolygója, nem meglepő tehát, ha a csillagjegy szülöttei imádnak mindent, ami szép és igényes. Lepjük meg valami kézi készítésű, igényes tárggyal, étellel, hiszen a Bikák enni is nagyon szeretnek. Nem kell persze, hogy mi készítsük el saját kezűleg az ajándékot, a kézműves termékeket nagyra értékelik a csillagjegy szülöttei, bárkitől származzanak is.

A legjobb karácsonyi ajándék az Ikreknek (május 22. – június 21.): egy személyre szabott pillanat

Az Ikrek legjobban az embereket szeretik, különösen a hozzájuk közel állókhoz ragaszkodnak. Ahhoz, hogy megörvendeztessük a csillagjegy szülötteinek szívét, egy olyan közös pillanatot idézzünk fel, ami kifejezi a kapcsolatunk lényegét. Ez lehet egy bekeretezett kép a legutóbbi közös nyaralásról vagy egy barátságkarkötő, biztosan célba találunk vele a csillagjegy szülötteinél.

A legjobb karácsonyi ajándék a Rákoknak (június 22. – július 22.): self care készlet

A Rákok rengeteg mentális és érzelmi energiát fektetnek abba, hogy mások szükségleteiről gondoskodjanak. Ebből adhatunk vissza karácsonykor valamennyit, ha egy személyre szabott kényeztető ajándékcsomaggal lepjük meg őket. Ez lehet egyszerűen egy fátyolmaszk vagy ajándékkártya a kedvenc kozmetikusához, de egy egész napos spakezelés is.

A legjobb karácsonyi ajándék az Oroszlánoknak (július 23. – augusztus 23.): belépőjegy a kedvenc koncertjére vagy színházba

Nem titok, hogy az Oroszlánok imádják a show-t. Ha szerzünk jegyeket valamilyen új előadásra, legyen az musical vagy a kedvenc komikusuk stand up estje, biztos, hogy nagy örömet szerzünk a karácsonyi ajándékunkkal a csillagjegy szülötteinek. 

A legjobb karácsonyi ajándék a Szűznek (augusztus 24. – szeptember 22.): egy tanfolyam vagy workshop

Ha sikerül találnunk olyan tanfolyamot, képzést vagy kurzust, ami illik a Szűz jegyű ismerősünk hobbijaihoz, az tökéletes karácsonyi ajándék lehet számukra. Mivel a csillagjegy szülöttei imádnak tanulni – köszönhetően a Merkúr bolygónak –, biztos, hogy értékelik majd, ha segítünk tágítani a tudásukat. 

A legjobb karácsonyi ajándék a Mérlegnek (szeptember 23. – október 23.): egy könyv

Intellektuális Levegő jegyként a Mérleg imád elveszni egy jó történetben. Mi más lehetne a tökéletes ajándék a csillagjegy szülötteinek, mint egy jó könyv. Fikció, életrajz, versek – bármelyik működhet, ami elég erős mondanivalóval bír. Még jobban örülnek a csillagjegy szülöttei, ha a borítója is szemet gyönyörködtető. 

A legjobb karácsonyi ajándék a Skorpiónak (október 24. – november 22.): egy élmény

A tárgyak jönnek, mennek, de az emlékek örökre megmaradnak. Kérdezzük csak a Skorpiót! A csillagjegy szülöttei számára nincs szebb ajándék annál, mint ami felejthetetlen élményt jelent. Lehet ez egy kalandos randi vagy egy megismételhetetlen tengerentúli út, a lényeg, hogy olyan legyen, amitől a csillagjegy szülöttei különlegesnek érezhetik magukat.

A legjobb karácsonyi ajándék a Nyilasnak (november 23. – december 21.): valami gyakorlatias

A Nyilasok imádják a mókát, az utazást, amihez bármikor szívesen fogadnak olyan ajándékokat, melyek jól jöhetnek egy-egy újabb kaland során. A kedvenc túraboltjuk ajándékkártyája láttán például biztosan mosolyra húzódik majd a szájuk. 

A legjobb karácsonyi ajándék a Baknak (december 22. – január 20.): falinaptár vagy tervező

Nincs gyakorlatiasabb csillagjegy a Baknál, így ha valami olyan karácsonyi ajándékot találunk, amivel tökéletesíthetik a rendszerezési módszerüket, ők lesznek a legboldogabbak az ünnepek alatt. Ezzel megmutathatjuk, mennyire nagyra értékeljük a jól szervezett személyiségüket. Ajándékozzunk a csillagjegy szülötteinek falinaptárt, tervezőt vagy naplót. 

A legjobb karácsonyi ajándék a Vízöntőnek (január 21. – február 19.): menő koktélalapanyagok

A Vízöntők imádják a luxusitalokat. Ajándékozzuk meg őket kedvenc koktéljuk alapanyagaival vagy egy koktélkeverő-kurzussal. És persze nem kell, hogy alkoholos legyen a koktél, így akkor is örömet szerezhetünk, ha a mi Vízöntőnk nem iszik alkoholt.

A legjobb karácsonyi ajándék a Halaknak (február 20. – március 20.): egy művészeti alkotás

A vizuális művészetnek nincs nagyobb rajongója a Halaknál. Kreatív személyiségük előtt tiszteleghetünk, ha egy ritka fotóval, vízfestménnyel vagy szövött szőnyeggel lepjük meg a csillagjegy szülötteit karácsony alkalmából.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Getty Images

Olvass tovább!