Heti horoszkóp 2023. április 17-től: minden jóra fordul

2023. április 17.
Csodás kilátásaink vannak az április 17-től 23-ig tartó héten a heti horoszkóp szerint, köszönhetően a fantasztikus bolygóállásoknak. Az asztrológus arra biztat, használjuk ki 2023 egyik legszerencsésebb hetét és nagyszerű pillanatait.
Heti horoszkóp 2023. április 17-től: minden jóra fordul
  • Április 17-től olyan remek bolygóegyüttállások segítik az életünket, melyek megkönnyítik az emberek közötti kommunikációt és a romantikus szálak kialakulását.
  • A heti horoszkóp szerint igazi szerencsés napok következnek a csillagjegyeknek.
  • Rég volt már és soká lesz olyan csillagállás, amikor a kívánságaink ilyen nagy eséllyel valóra válhatnának, használjuk ki!

A heti horoszkóp szerint április 17-től a szerencse a mi oldalunkra áll. Most kívánjunk, mert az nagy valószínűséggel valóra válik az asztrológus szerint. 

Lehetnek persze zűrösebb napok a héten, különösen a hétvége közeledtével, ám ha jól döntünk, harmóniában zárulhat ez a hét. Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek 2023. április 17. és 23. között.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

Azt sem tudja majd a héten a Kos, a rengeteg lehetőség közül melyiket válassza. De nem is kell most döntenie. Szerencsére képes lesz rangsorolni, így nem marad le semmiről. Megtapasztalhatja viszont valakinek a sötétebb oldalát, akinél nem is számított erre. Az már csak a csillagjegy szülöttein múlik, ez az új információ milyen hatással lesz a barátságukra.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

Új és nagy tervekkel áll elő a Bika a héten. Remek alkalom adódik rögtön a hét közepén arra, hogy el is kezdje megvalósítani. A pénzügyekhez viszont máshogy kell állnia a csillagjegy szülötteinek, mint eddig. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

A héten végre megérthetnek az Ikrek valami nagyon fontosat, ami feltétlenül szükséges volt számukra a továbblépéshez. Egészen máshogy kezdik látni a világot. Ez az új látásmód lehet, hogy egy könyvből, az interneten látott videóból vagy egy filmben hallott párbeszédből ötlik fel a héten. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

Az akadályok elhárulnak a hét elején a Rák elől. Szinte végtelen lehetőségei lesznek és semmi sem állíthatja meg a csillagjegy szülötteit. Érezhetnek egy kis habozást, ám ezen most könnyedén átlendülnek. Ha saját vállalkozást vezetnek, a Rákoknak most remek lehetőségük lesz, hogy növeljék az ismertségüket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

Valaki segítő kezet nyújt a héten az Oroszlánnak. Amikor szüksége van rá, megtalálja azt a barátot, aki mellette áll. Ezúttal engedjék is meg a csillagjegy szülöttei, hogy valaki a sebezhető oldalukat is lássa. Ettől nem tűnnek gyengének, viszont a kapcsolatuk sokat erősödhet, ha elfogadják a gesztust.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

Lépjenek ki a fényre a csillagjegy szülöttei! Nem feltétlenül szeretik a Szűzek, ha ők kerülnek a figyelem középpontjába, ám ezúttal nem maradhatnak észrevétlenek. Ami azért is jó, mert ezúttal egy ajándékkal vagy visszautasíthatatlan ajándékkal keresik meg őket.

A heti horoszkóp szerint rég voltak és soká lesznek ilyen szerencsés lehetőségei a csillagjegyeknek, mint az április 17-től 23-ig tartó héten

A heti horoszkóp szerint rég voltak és soká lesznek ilyen szerencsés lehetőségei a csillagjegyeknek, mint az április 17-től 23-ig tartó héten

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

A héten a Mérlegek a kalandot keresik. Ne maradjanak otthon, hiszen valóban készen állnak az új élményekre. Olyan sorsdöntő találkozásokban lehet része a csillagjegy szülötteinek, melyek a korábbi döntéseiket is teljesen más megvilágításba helyezik. 

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

A héten a Skorpiók egy új pénzkereseti lehetőség után néznek. A befektetés lehetősége más megvilágításba helyezi az eddigi pénzköltésüket is, és általában az anyagiakhoz való viszonyukat. Ráébredhetnek, milyen kis változtatások kellenek csupán ahhoz, hogy hatalmas fordulat következzen be az életükben.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

Az elmúlt hetek önfeledt szórakozása után most a kötelességekkel találja szembe magát a Nyilas. Fontos, hogy mindent megszervezzen és rendszerezzen még az újabb Merkúr retrográd előtt. Gondolják át, mitől lehetnének kényelmesebbek, könnyebbek és hatékonyabbak napjaik. Haladjanak lépésenként. A hét második felében felvehetik a kapcsolatot egy régi baráttal, akivel most új alapokra helyezhetik kapcsolatukat.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

A héten készen áll a kihívásokra a Bak. Szembesülhetnek vele a csillagjegy szülöttei, hogy a berögzült napi rutinjuk lehet, hogy hátráltatja őket az életben. Most azt is megfigyelhetik, hol javíthatnak rajta. Egy beszélgetés hatalmas lökést adhat az önbizalmuknak. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

A héten valami csodálatos dolog szökken szárba. A Vízöntők találkozhatnak valakivel, aki megmozdít bennük valamit. Már meglévő párkapcsolatuk is új szintre léphet, ha nyitottabbak és megmutatják a sebezhető oldalukat is. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. április 17-től

Egy mérgező családtagtól szabadulhatnak meg végre a Halak. Ráébrednek a csillagjegy szülöttei, mennyivel szabadabbak lehetnek és végre szárnyalhat a kreatív oldaluk. Szembesülhetnek vele, hogy eddig mindig azért éltek, hogy másokat elégedetté és boldoggá tegyenek. Most keressék inkább olyan emberek társaságát, aki őket támogatja.

Forrás: StyleCaster, fotó: Getty Images, Unsplash