Heti horoszkóp 2023. május 22-től: életünk egyik legfontosabb hete vár ránk

2023. május 22.
Olyan történésekre számíthatnak a csillagjegyek a május 22-től kezdődő héten az asztrológus szerint, ami megváltoztatja az életüket. Nagy találkozások, előrelépések, költözés és fordulópont a karrierben – ez mind belefér hét napba a bolygóállások alapján. Nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, ez lesz életünk egyik legfontosabb hete.
Heti horoszkóp 2023. május 22-től
  • A Jupiter hatására akár a csodák is megtörténhetnek, de szerencsénk biztosan lesz a május 22-től kezdődő héten.
  • A heti horoszkóp új kalandokat, jövedelmező ajánlatokat és nagy találkozásokat vetít előre.
  • A csillagjegyeknek nem kell mást tenni, mint élvezni a csodás pillanatokat és kihasználni a lehetőségeket a héten!

Végre tényleg érezzük a bőrünkön, hogy véget ért a Merkúr retrográd. A heti horoszkóp annyi kalandot és új élményt vetít előre, hogy vissza se nézünk az elmúlt időszakra. Élvezzük inkább a Jupiter jótékony hatásait, és a csodákat, amik a május 22-től kezdődő héten nagy eséllyel bekövetkezhetnek. 

Az asztrológus szerint életünk egyik legfontosabb hete áll előttünk, ne álljunk ellen azoknak a nagyszerű eseményeknek, amikre számíthatunk a héten. 

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

Úgy érezhetik magukat a Kosok, hogy egy kincses térkép került a kezükbe. Bár a hét eleje fáradtan indul, a kirajzolódó tervek felvillanyozzák a csillagjegy szülötteit. Ne foglalkozzanak a házimunkával, inkább induljanak el megkeresni azt a kincset! Törődjenek magukkal, ne sajnálják az időt, amit önmagukra fordítanak.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

Ezen a héten nem számít, melyik úton indulnak el, mindenhogy eljutnak a célhoz. Kommunikációs nehézségeik adódhatnak a hét közepén a munkahelyükön, ám hamar tisztázódhat a helyzet és új felállással már könnyedén végeznek a határidős munkájukkal is. A hétvégét már felhőtlenül élvezhetik a Bikák, ne fogják vissza magukat, tegyék, amihez kedvük van.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

Elkél valaki a héten az Ikreknek, aki a lelki problémájukon való átlendülésen segíthet. A pénz miatt nem kell aggódniuk a csillagjegy szülötteinek, viszont egy közeli barátjukról olyan dolog derülhet ki, amit akár árulásként is felfoghatnak. Ne ítélkezzenek túl hamar, hallgassák meg a másik felet is. Viszont a határokat muszáj erősebben meghúzniuk az Ikreknek.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

Még a szokásosnál is többet segíthetnek másoknak a Rákok a május 22-től kezdődő héten. A megérzéseik nem hagyják cserben a csillagjegy szülötteit, akiről úgy érzik, nincs jó hatással az életükre, valóban nem jó szándékkal közeledik hozzájuk. Jó lehetőségük lesz a Rákoknak, hogy új mozgásformát próbáljanak ki a héten.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

Tele energiával és teljes erőbedobással vetik bele magukat a hétbe az Oroszlánok. Bár egy váratlan esemény némi megtorpanásra késztetheti a csillagjegy szülötteit, a hét közepére már ismét maximális sebességgel roboghatnak előre. Megállíthatatlanok az Oroszlánok ezekben a napokban.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

Kitisztul végre a Szüzek előtt, mi a helyes út, amin el kell indulniuk. A szomszédságukban jó alkalom adódik a jótékonykodásra. Tegyék meg, amit a szívük diktál, jobban fogják érezni magukat utána a csillagjegy szülöttei. Jó érzés pozitív változást hozni a világba és mások életébe!

Az Ikrek jegyében új kalandok várnak a heti horoszkóp szerint a csillagjegyekre május 22-től

Az Ikrek jegyében új kalandok várnak a heti horoszkóp szerint a csillagjegyekre május 22-től

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

Nincs megállás a Mérlegeknek a héten, folyamatosan menniük kell valahova. Használják ki, hogy ilyen sok emberrel találkozhatnak. Olyan kapcsolatok szövődhetnek a május 22-től kezdődő héten, ami alapjaiban változtatja meg a csillagjegy szülötteinek életét.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

A héten nagyon szép dolgokat hozhatnak létre a Skorpiók. Kreativitásuk szárnyal a kedvező bolygóállások hatására. Végre lefoglalhatják a várva várt nyaralást is a csillagjegy szülöttei. Még olyan egzotikus helyek is kilátásba kerülhetnek, mint a forró dél vagy a jeges észak. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

Olyan dolgok történhetnek a Nyilasokkal a május 22-től kezdődő héten, amiről azt hitték, csak a legvadabb álmaikban létezik. Nagyobb összeghez juthatnak a csillagjegy szülöttei, köszönhetően egy régi barátnak. Jó híreket kapnak a hét második felében az egészségükkel kapcsolatban.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

Fejezzék ki a másik ember iránti érzelmeiket a héten a Bakok nyíltabban. Ha keveset találkoznak a párjukkal, csúsztassanak szerelmes üzenetet a zsebükbe. Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, erősíteniük kell az önkifejezésüket is. Lehet, hogy ezt egy új tetoválással teszik meg.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

A héten új fordulatot vesznek a Vízöntők otthonában a dolgok. Ez lehet valamilyen új bútordarab, de a családi viszonyok felborulását és átalakulását is jelentheti. Sok nyugszik most a csillagjegy szülötteinek vállán, ám a stresszt a héten könnyebben viselik, mint máskor.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. május 22-től

Készüljenek fel a Halak, mert az életük 180 fokos fordulatot vehet. Szerelem van a levegőben, ami akár egy munkahelyi románc komolyra fordulását is jelentheti. Ha már párkapcsolatban élnek, egy közös utazás fűzheti szorosabbra a köteléküket.

Forrás: StyleCaster, fotó: Getty Images