Heti horoszkóp 2023. június 26-tól: ne szakadjunk szét

2023. június 26.
Június utolsó hetében már alaposan benne járunk a Rák jegyében. A heti horoszkóp szerint a csillagjegyek leginkább az otthonukkal szeretnének törődni, ám a barátaik, családtagjaik máshol töltenék az időt. Az asztrológus elárulta, mely csillagjegyek számíthatnak mozgalmas napokra, és kik merülhetnek el a pihenésben.
A Rák jegyében az otthon főszerepet játszik a csillagjegyek életében a heti horoszkóp szerint
  • A Rák igazi otthonteremtő csillagjegy, a heti horoszkóp szerint ennek hatását érezhetjük is.
  • Nosztalgikus hangulat lehet úrrá rajtunk az asztrológus szerint a június 26-tól kezdődő napokban, gyerekkori emlékek juthatnak eszünkbe.
  • Ha túl soknak érezzük a többi ember társaságát, ne habozzunk visszautasítani a meghívásokat akkor sem, ha esetleg ezért eleinte neheztelnek ránk.

A heti horoszkóp szerint érezhetjük, ahogy a kreativitás elönt minket. A szokásosnál is nagyobb örömet jelenthet, ha a hobbinkkal foglalkozunk az asztrológus szerint. A csillagjegyek romantikus élete felpezsdül június utolsó hetében, akár párkapcsolatban élnek, akár egyedülállók. 

Mutatjuk, mi vár az egyes csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint 2023. június 26-tól kezdődő héten!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

A Kosok a családjukra és az otthonukra koncentrálnak a héten. Családi összejövetelek vagy rokonlátogatás is szerepelhet a programjaik között. A csillagjegy szülöttei különösen élvezik a találkozókat barátaikkal, egy régóta várt randevúra is sor kerülhet a következő napokban.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

Utazás, társas események és rengeteg elfoglaltság szerepel a Bikák naptárában június utolsó hetében. Váratlan meghívásokra is számíthatnak a hét második felében a csillagjegy szülöttei. Tartsák észben: nem muszáj mindent elfogadni és mindenhol ott lenni.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

Nagyon elfoglalt lesz a munkahelyén az Ikrek június utolsó hetében. Új projekten dolgozik, de a saját vállalkozás indításához is kedvezőek a bolygóállások a csillagjegy szülötteinek. Ha most okosan dönt, jelentősen javulhatnak a pénzügyei.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

Fontos beismerést tehet saját magával kapcsolatban a Rák a héten. Tisztábban láthatja ezután a céljait és azt, mire van szükség ezek megvalósításához. Figyeljenek jobban a környezetükben élőkre a csillagjegy szülöttei. Lehet, hogy egy hozzájuk közel álló személynek segítségre van szüksége.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

Ideje, hogy egy kis időt egyedül töltsenek az Oroszlánok, hogy rendezzék az érzelmeiket. A párkapcsolatukban ugyanis válaszúthoz érkezhetnek. Ha kapcsolatban élnek, lehet, hogy szakításra kerülhet sor. Ha még csak most ismerkednek valakivel, meglepő dolgok derülhetnek el.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

Nagyon sok programra hívják a barátai a Szűzeket a héten. Vigyázzanak, hogy ne szervezzenek egymásra két találkozót, mert sértődés lehet a vége. Váratlanul felbukkanhat a múltból valaki, akire nem is számítottak volna. Ez egészen más irányba viheti a csillagjegy szülötteinek nyarát.

A Rák jegyében az otthon főszerepet játszik a csillagjegyek életében a heti horoszkóp szerint

A Rák jegyében az otthon főszerepet játszik a csillagjegyek életében a heti horoszkóp szerint

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

A karrierjükre koncentrálnak a Mérlegek a héten. Végre a célegyenesbe kerülhetnek egy régóta húzódó feladattal. Ne hagyják most abba, mert egész nyáron bánhatják, ha különböző programok miatt halogatják, hogy pontot tegyenek a végére. 

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

A héten végre összeállhat a kép a Skorpiók számára egy olyan dologban, amit eddig nem tudtak hova tenni. Ez lehet a munkával, de a magánéletükkel is kapcsolatos. Jó hírek érkezhetnek egy új állásról, vagy megkaphatják a rég megérdemelt előléptetést.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

Párkapcsolati problémák üthetik fel a fejüket a Nyilasok életében a héten. Vigyázzanak, hogy reagálnak, mert ez megpecsételheti a kapcsolatuk sorsát. Ideje felelősséget vállalniuk a csillagjegy szülötteinek korábbi döntéseikért, tetteikért. 

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

Végre sikerül minőségi időt tölteniük a Bakoknak a számukra legfontosabb emberekkel. Ez megerősítheti a kötődést jelenlegi párjukkal, vagy új szintre léphet a kapcsolatuk, ha még csak a randizás fázisában járnak. Az egyedülálló Bakok életébe egészen váratlanul érkezhet egy új szerelem.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

Végre ismét minden a megszokott rutin szerint zajlik a héten a Vízöntők életében. Már hiányolták ezt a biztonságot és nyugalmat a csillagjegy szülöttei. Az elmúlt hetek hullámhegyeit és hullámvölgyeit most kipihenhetik. Sikerül a párjukkal is bensőséges, meghitt időt eltölteniük.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. június 26-tól

Most új hobbit fedezhetnek fel a Halak. Sokkal magabiztosabbnak és boldogabbnak érezhetik magukat a csillagjegy szülöttei. Ezt mások is észreveszik, és egy olyan randira is elhívhatják a Halakat, amiről már régóta álmodtak. Törődjenek többet az egészségükkel a héten.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images, Unsplash