Heti horoszkóp 2023. július 17-től: mély beszélgetések ideje jön el

2023. július 17.
Az igazság fáj és gyógyít – ez is lehetne az asztrológus szerint a heti horoszkóp mottója. A csillagjegyek a 2023. július 17-től kezdődő héten még nagy átrendeződésekre számíthatnak a Rák jegyének utolsó napjaiban.
Heti horoszkóp 2023. július 17-től
  • A dráma minden perccel erősödhet a július 17-től kezdődő héten az asztrológus szerint.
  • A Plútó szítja a feszültséget a csillagjegyek életében a következő napokban.
  • A heti horoszkóp szerint most jó lehetőségünk lesz, hogy végre megtudjuk az igazságot egy sor dologgal kapcsolatban.

Nem biztos, hogy fájdalommentes lesz, amikor rájövünk, mi folyik a hátunk mögött az asztrológus szerint. A heti horoszkóp a 2023. július 17-től kezdődő héten bonyolult viszonyokat és zavaros helyzeteket ígér, ám ha lélekben felkészülünk ezekre, inkább új kezdetként élhetjük meg, amikor valami fajsúlyos dologról értesülünk, semmint valaminek a végeként.

Mielőtt megnéznénk, mire számíthatunk a csillagjegyünk szerint a heti horoszkópunkban, vessünk egy pillantást arra is, vajon mi is a szerencsés csillagjegyek közé tartozunk-e, akik pluszpénzhez juthatnak váratlanul még 2023 júliusában!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

A taktikai előny a Kosoknál van a héten. Most úgy érezhetik, alábecsülik őket, nem értékelik kellőképpen, ha a munkahelyükkel kapcsolatos az érzés, akár alulfizetettnek is. Most jó lehetőségek lesznek a bolygóállások szerint, hogy megtalálják a megoldást. Akár karrierváltásra is sor kerülhet. A magánéletében is változások várhatók, ám ne döntsenek elhamarkodottan, a vita hevében a csillagjegy szülöttei.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

A héten szembesülnek az igazság erejével a Bikák. A családon belül kell kimondaniuk végre, ami már régóta a levegőben lóg. Hatalmas megkönnyebbülést érezhetnek a csillagjegy szülöttei, ha túlesnek ezen a vallomáson. A hét második felében végre ismét úgy érezhetik, hogy az életük irányítása visszakerült a saját kezükbe.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

Minden adott a héten, hogy az Ikrek gyarapítsák vagyonukat. Bonyolult feladat megoldására jöhetnek rá, amit a főnökeik is nagyra értékelnek. Egy jó befektetési lehetőség is felbukkanhat, de legyenek óvatosak és minden apró részletet vizsgáljanak meg, mielőtt belevágnak. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

Végre rátalálnak a héten a saját útjukra a Rákok. A Nap még a jegyben tartózkodik a következő napokban, használják ki ezt az időszakot arra, hogy gyümölcsöző kapcsolatokat kössenek. Érdemes egy nagyobb célt kitűzniük maguk elé a csillagjegy szülötteinek, mert a bolygóállások most segíthetnek megvalósítani ezt, legyen az a magánéletükkel vagy munkájukkal kapcsolatos.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

Az Oroszlánok most belefuthatnak egy váratlan akadályba. Ha sikerül együttműködniük valakivel, akivel egyébként nehezen jönnek ki, átjuthatnak ezeken a falakon. Ne keressenek kiskapukat, mert könnyen zsákutcába futhatnak. A szerelemben szerencsés napok várnak a csillagjegy szülötteire a hétvégén, de kezükbe kell venniük a kezdeményezést.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

Mintha az univerzum minden bolygója a Szüzek segítségére lenne ezen a héten. Bármibe fognak, az jól alakul. Régóta halogatott feladatoknak is a végére érhetnek, ami nagy megkönnyebbüléssel tölti el a csillagjegy szülötteit. Ne a hét közepére időzítsék a várva várt randevút, a hét második felében sokkal kedvezőbb lesz erre a helyzet. 

A Rák jegyének utolsó napjai komoly drámákat tartogatnak a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint 2023. július 17-től

A Rák jegyének utolsó napjai komoly drámákat tartogatnak a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint 2023. július 17-től

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

Muszáj lesz elköteleződniük a Mérlegeknek a héten. Előfordulhat, hogy egy régi barátjuk a családtagjukká válik. Akár az is megeshet, hogy egy barátság szerelemmé alakul. A munkában főnökeiket meg kell győzniük arról, hogy mindig számíthatnak és megbízhatnak a csillagjegy szülötteiben. Ha ezt sikerül bizonyítaniuk a Mérlegeknek, előléptetés vár rájuk.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

A párkapcsolatukban új szintre lépnek a Skorpiók ezen a héten. Ha még egyedülállók, most találkozhatnak egy olyan emberrel, akivel úgy érzik, mindig is ismerték egymást. Ez az erős kötelék először megrémítheti a csillagjegy szülötteit, ám ha túljutnak az első pillanatokon, rájönnek, hogy pont erre van szükségük. A munkában külföldi utazásra van kilátás, ám ehhez végezniük kell egy határidős feladattal időben.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

Végre útra kelhetnek a héten a Nyilasok, amit már oly régóta vártak. Újra szabadnak érzik magukat, új kultúrákat ismerhetnek meg és azt tehetik, amit a legjobban szeretnek a világon. Ez az utazás akár új munkalehetőséget is tartogathat a csillagjegy szülöttei számára.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

Megtalálják végre a fogást a Bakok azon a személyen, aki régóta akadályozza, hogy előre jussanak. Ez az erő és magabiztosság kisugárzik a csillagjegy szülötteinek magánéletére is, csak úgy vonzza a tekinteteket. Váratlan randimeghívást is kaphatnak a hét második felében a Bakok. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

A Vízöntők áttörést érhetnek el a magánéletükben. Úgy érezhetik, hogy nagyobb térre és önállóságra van szükségük, és ezt most végre megértik a környezetükben élők is. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a héten sokkal kiegyensúlyozottabb lehet a kommunikáció a csillagjegy szülöttei és közeli hozzátartozói között.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. július 17-től

A helyes irányba haladnak a héten a Halak. Úgy érzik, hogy egy barátjuk teljesen leszívja az energiájukat. Ebben az esetben érdemes határozottabb határokat húzniuk a csillagjegy szülötteinek. Szerelmesek lehetnek a hét második felében. Ha még friss az élmény, megeshet, hogy képtelenek másra is gondolni a Halak. 

Forrás: StyleCaster, fotó: Getty Images, Unsplash