Heti horoszkóp 2023. július 24-től: érzéki napok várnak a csillagjegyekre

2023. július 24.
A következő napokban a heti horoszkóp szerint friss szerelmi kalandok várnak a csillagjegyekre. A Vénusz erős érzéki energiáinak senki sem tud ellenállni az asztrológus szerint.
Heti horoszkóp 2023 július 24
  • A Vénusz retrográd nem csak a párkapcsolatainkra, de a karrierünkre is jó hatással lesz a 2023. július 24-től kezdődő héten.
  • A heti horoszkóp arra biztatja a csillagjegyeket, kommunikáljanak nyíltan az érzéseikről.
  • Egészen szeptember 3-ig tart a Vénusz retrográd gyümölcsöző időszaka.

A Vénusz retrográd a nyár hátralévő részében pozitív energiáival támogatja a csillagjegyek magánéletét és karrierjét. A heti horoszkóp szerint a 2023. június 24-től kezdődő héten az érzékiségé lesz a főszerep. Aki párkapcsolatban él, újra fellángolhat a tűz a hálószobában. Az egyedülállók most tüzes kalandokba keveredhetnek.

Mutatjuk, mire számíthatnak a heti horoszkóp szerint július 24-től az egyes csillagjegyek! De azt is elolvashatod, melyik négy csillagjegy számára lesz ez élete nyara!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

A hét első felében egyértelműen az otthoni élet lesz a Kosok figyelmének középpontjában. Most ejtsék meg a régóta halogatott látogatást a családtagjukhoz, erősítsék a kötelékeket. A Vénusz retrográd a csillagjegy szülötteinek kreativitását támogathatja a hét második felében. Némi zavart érezhetnek a Kosok egy romantikus élethelyzettel kapcsolatban, vagy rájöhetnek, hogy rossz emberrel randiznak.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

Sok új információhoz juthatnak a Bikák a héten, ezek nagyon fontosak lehetnek egy munkahelyi feladathoz. Szabadidejükben most jó lehetőség adódik egy kis kutatómunkára. A Vénusz retrográd most segíthet, hogy felvegyék a kapcsolatot egy olyan családtaggal vagy baráttal, akivel már rég nem beszéltek. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

A pénzügyeikre fókuszálnak az Ikrek a héten. Bár muszáj vásárolniuk maguknak néhány dolgot, azt érdemes átgondolniuk, milyen stratégiával költsenek, hogy ne ürítsék ki teljesen a bankszámlájukat. Új munkalehetőség kopogtathat a csillagjegy szülötteinek ajtaján. Szakmai kiteljesedését most a Vénusz retrográd is segítheti, új dolgokat tanulhatnak az Ikrek a következő héten.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

Tisztázódnak a Rákok személyes céljai a héten. Bár úgy érezhetik, visszalépés történik az életükben, valójában új lehetőségeknek készítik csak elő a terepet a történések. A Vénusz retrográd segít, hogy magabiztosabban fejezzék ki magukat a csillagjegy szülöttei. Új hobbit találhatnak maguknak a hét második felében a Rákok.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

Szakítsanak időt a pihenésre az Oroszlánok a héten. A Nap átlépett most a jegyükbe, erősebben érezhetnek minden pozitív és negatív érzelmet, ez konfliktusokhoz vezethet. A Vénusz retrográd segít rájönni az Oroszlánoknak, milyen képet szeretnének valójában mutatni a világ felé saját magukról.

Az Oroszlán jegyében a Vénusz retrográd határozza meg a csillagjegyek heti horoszkópját a 2023. július 24-től kezdődő héten

Az Oroszlán jegyében a Vénusz retrográd határozza meg a csillagjegyek heti horoszkópját a 2023. július 24-től kezdődő héten

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

Rég nem látott barátokkal találkozhatnak újra a Szűzek a héten. Nagyon optimistának érezhetik magukat a jövőbeni terveikkel kapcsolatban a csillagjegy szülöttei. A Vénusz retrográd az Oroszlán jegyében támogatja is ezt a lendületet. Ne teregessék ki a magánéletüket a munkahelyükön a Szűzek, mert visszaüthet. 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

Hosszú távú karrier céljaival kapcsolatban kell a héten döntést hoznia a Mérlegnek. Nagyobb felelősséget vagy egészen új szerepet kaphatnak. A Vénusz retrográd segít, hogy olyan emberekkel vegyék magukat körül a csillagjegy szülöttei a következő napokban, akik hozzáadnak az életükhöz, nem elvesznek. Egy régi szerelem újra fellángolhat a hét végén.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

Legyenek nyitottak a héten a Skorpiók a másfajta nézőpontokra, hasznos dolgokat tudhatnak meg. A Vénusz retrográd abban is segíthet, hogy újra felfedezzék a csillagjegy szülöttei, hogyan lelhetik meg a kreativitást a munkájukban, amiről azt gondolták, már rég elveszítették. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

Pozitív belső munkára lesz remek alkalma a héten a Nyilasoknak. A párkapcsolati problémáikra is megtalálhatják végre a megoldást, ahogy a régóta fennálló pénzügyi nehézségeikre is. Remek lehetőségük adódik egy külföldi utazásra is a csillagjegy szülötteinek, ne hagyják elúszni.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

A héten különösen közel érezhetik magukhoz az embereket a Bakok. Ha egyedülállók, végre olyan emberrel randevúzhatnak, akivel komoly kapcsolatot is el tudnak képzelni. Lehet, hogy felbukkan egy rég nemlátott barát. A pénzügyeiket jobb, ha ezen a héten átgondolják, mert könnyen túlköltekezhetnek.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

Sokkal motiváltabbak lehetnek a munkájukba a Vízöntők a héten, mint máskor. De figyeljenek az egészségükre is és mozogjanak többet. Muszáj dűlőre jutniuk egy múltbeli párkapcsolattal, mert ha nem tisztázzák a félreértéseket, az beárnyékolhatja az új szerelmeiket is.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. július 24-től

A héten jó lehetősége adódik a Halaknak a pihenésre és szórakozásra. Találkozzanak barátaikkal és törődjenek alakuló párkapcsolatukkal. A Vénusz retrográd hatására újragondolhatják napi rutinjukat, átértékelhetik, milyen munkát végeznek igazán lelkesen. Egészségügyi problémájuk adódhat a hét második felében, a csillagjegy szülöttei ne halogassák az orvoshoz menést.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images