Heti horoszkóp 2023. augusztus 14-től: feszültség a levegőben

2023. augusztus 14.
Nagyon gyorsan változnak az energiák az asztrológus szerint az augusztus 14-től kezdődő héten. A csillagjegyek készüljenek fel, mert a jó és rossz egyszerre zúdul rájuk a heti horoszkóp szerint. Alig győzzük majd kapkodni a fejünket.
Heti horoszkóp 2023. augusztus 14-től
  • A Vénusz retrográd még mindig érezteti hatását, ám most a Jupiter is bonyolítja a helyzetet. 
  • Késésekre, jó hírekre, fontos találkozásokra és nagy tanulságokra egyaránt készülhetnek a csillagjegyek a heti horoszkóp szerint az augusztus 14-től kezdődő héten.
  • A szív- és érrendszerükre érdemes figyelni a csillagjegyeknek az asztrológus szerint a héten, mert a vérnyomás okozhat galibát.

Augusztus közepén még erősebben érezteti hatását a Vénusz retrográd. Ez a bolygóállás egészen szeptember 4-ig velünk marad, és okozhat kellemetlen perceket a párkapcsolatunkban. Több olyan csillagjegy is van, akik szakíthatnak a következő hetekben az asztrológus szerint. 

A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegyeknek, hogy az augusztus 14-től kezdődő héten figyeljenek jobban az egészségükre, mert a feszültség, ami a bolygóállásokból következik, felboríthatja a szervezet egyensúlyát.

Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint a 2023. augusztus 14-től kezdődő héten.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

Családi ünneplésekben, barátokkal való aktív érintkezésben és új kapcsolatokban nem lesz hiány a héten a Kosok életében. Pozitív energiák lengik be a csillagjegy szülötteinek napjait. Krónikus betegsége viszont kiújulhat, figyeljen jól a teste jelzéseire. Az anyagi helyzetében a hét második felében pozitív változások állhatnak be.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

Mozgalmas hét vár a Bikákra augusztus 14-től. A munkahelyén sokkal több feladat hárulhat most rá. Éljen a lehetőségekkel, mert nagy előrelépést hozhat nem csak anyagilag, de megbecsülésben is a csillagjegy szülötteinek, ha állják a sarat. Ne feledkezzen meg a kiegyensúlyozott étkezésről sem, mert a hét közepére kimerülhetnek tartalékai, ha nem eszik rendesen, ez érezteti hatását az energiájában is. Egy új szerelem lehet kibontakozóban a Bikák életében.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

Végre egy kevésbé sűrű hét vár az Ikrekre, pihenhetnek, kikapcsolódhatnak. Töltsenek minél több minőségi időt a családjukkal, barátaikkal, töltekezzenek. Kiszámíthatóan alakulnak az anyagi ügyei, egy régi befektetés váratlanul nagy haszonnal kecsegtet. Ne költekezzenek felelőtlenül a csillagjegy szülöttei a héten. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

Problémákkal indulhat a hét a Rákok számára. Az anyagi bonyodalmakat egy váratlan információ oldja meg a hét második felében. Ha a munkahelyén támadnak nehézségek, lehet, hogy most az a legjobb megoldás, ha eltávolodik egy kicsit a probléma gyökerétől, kivesz néhány nap szabadságot. Ez lehetőséget adhat arra, hogy átgondolja, melyik út lesz járható. Olyan emberekkel töltse az időt most a Rák, aki valóban közel áll hozzá és nem leszívja az energiáit, hanem segít töltekezni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

Különösen érzékeny lehet a héten az Oroszlán. A folyamatos változás energiái feszültséggel töltik el, egyszerűen nem találja a helyét, nem bír egy helyben maradni, tétlenkedni. Ez megnyilvánulhat abban is, hogy nem képes a héten dönteni, folyamatosan azt érzik a csillagjegy szülöttei, hogy mást kellene választaniuk. Ez igaz lehet a magánéletükre és karrierjükre egyaránt. A hét végén érkezhet egy kis megnyugvás. 

A Vénusz retrográd izgalmassá teszi a heti horoszkóp szerint az augusztus 14-től kezdődő hetet a csillagjegyeknek

A Vénusz retrográd izgalmassá teszi a heti horoszkóp szerint az augusztus 14-től kezdődő hetet a csillagjegyeknek

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

Minden felhőtlennek tűnhet a Szüzek életében a héten. Egy komoly párkapcsolati problémán is sikerülhet úrrá lennie a csillagjegy szülötteinek a hét közepén. Munkahelyén új projektekbe veti bele magát, ami magabiztossággal és optimizmussal tölti fel. Egy barátjának szüksége lehet rá, hogy meghallgassa. Legyen figyelmes és vegye észre az apró jeleket.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

Szinte egész héten a figyelem középpontjában lesznek a munkahelyükön a Mérlegek. Nem szegi kedvüket az sem, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezték. Magabiztosságuk kikezdhetetlennek tűnik, amit mások is észrevesznek. Egy olyan ember hívhatja randira az egyedülálló Mérlegeket, akiről sosem gondolták volna, hogy gyengéd érzelmeket táplál irántuk.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Kedvező időszak köszönt a Skorpiókra a héten, hogy előrelépjenek a karrierjükben. Egy új állásajánlat is kopogtathat az ajtajukon, ahol több fizetést és magasabb beosztást ígérnek nekik. A csillagjegy szülötteinek azonban el kell dönteniük, mi számít. Az érdekes feladatok vagy a pénz. Végre sikerülhet elnyerniük a szívét egy olyan embernek, akiről már régóta álmodoznak a Skorpiók.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

Egész héten elfoglaltak lesznek a Nyilasok. Egy új utazást vagy költözést kell megszervezniük. Váratlan akadályok is felbukkanhatnak közben. Fogadják el a segítséget, és hamar megoldhatják ezeket a problémákat. Gondolkozzanak el a hajszín- vagy frizuraváltáson a csillagjegy szülöttei, most igazán kedvezőek az ilyen változtatásokra a bolygóállások. 

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

A pénzügyeikkel kell foglalkoznia a Bakoknak. Ha nem figyelnek, elszalaszthatnak egy remek befektetési lehetőséget. Hosszú távon gondolkozzanak, ne a gyors pénzszerzés lebegjen a csillagjegy szülötteinek szeme előtt. Most stabil időszak következik a Bakok párkapcsolatában. Ha még egyedülállók, most kiderülhet, hogy titokban már régóta rajong irántuk valaki. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

Nem hagyja nyugodni egy munkahelyi kérdés a Vízöntőket a héten. Addig gondolkoznak, míg nem sikerül rájönniük a megoldásra. Nem várhatók kellemetlen meglepetések az anyagi helyzetében, ám ez nem azt jelenti, hogy meggondolatlanul költekezhet. A csillagjegy szülötteinek több figyelmet kell a héten fordítaniuk párkapcsolatukra. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

Egy új ember toppanhat be a Halak életébe a héten, ami nem tölti el felhőtlen örömmel a csillagjegy szülötteit. Próbáljanak meg nyitottak lenni, és kiderülhet, hogy még segítségére lehet az új ember. A nyár végére még egy meglepetésvakációra számíthatnak a Halak. Töltsenek annyi időt a hozzájuk legközelebb álló emberrel, amennyit csak tudnak.

Forrás: Marie Claire Russia, fotó: Unsplash, Getty Images