Két csillagjegy, akiknek szerencsét hoz a halloween 2023-ban

2023. október 27.
És kettő, akik inkább ne kockáztassanak 2023 október végén. Bár a szerencse nem valami olyan dolog az asztrológus szerint, ami a csillagjegyünkhöz kapcsolódna, ám a bolygóállások mégis elősegíthetik, hogy egyes jegyekre a szokásosnál nagyobb szerencse köszöntsön. 2023 halloween táján a horoszkóp szerint ez a két csillagjegy lesz nagyon szerencsés.
Csillagjegy halloween 2023 szerencse
  • Egy felmérés szerint a Bakok nyerték meg legtöbbször a jackpotot a szerencsejátékokon 2022-ben. 
  • A lottónyertesek között a Halak voltak a legszerencsésebb csillagjegy, ők nyerték a legtöbb pénzt.
  • 2023 halloweenjén ezért lehetséges, hogy ez a két csillagjegy a legszerencsésebb újfent.

Bár a statisztikai adatok általában messze állnak a horoszkóptól, az asztrológus szerint mégis van alapja annak, hogy a Bak és Halak az a két csillagjegy, akikre a legtöbbször köszönt rá a szerencse.

Az asztrológus azt is elárulta, miért ez a két csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023 halloweenjén. Sőt azt is, melyik két csillagjegy jobb, ha nem kockáztat ezekben a napokban.

A Bak (december 21. – január 20.) és a Halak (február 19. – március 21.) lesz a legszerencsésebb 2023 halloweenjén

2023 halloweenje szerencsét hozhat a pénzügyekben a Baknak és a Halaknak

2023 halloweenje szerencsét hozhat a pénzügyekben a Baknak és a Halaknak

A szerencsének különböző területei lehetnek, és nem minden csillagjegynek adatik meg egyformán minden.

A Bak sohasem elégszik meg a második legjobbal, neki mindig a csúcson kell lennie. Nem lottóznak vagy játszanak szerencsejátékot, nem hisznek a véletlenben a csillagjegy szülöttei. A szerencse azonban most más irányból kacsint a Bakokra 2023 halloweenjén. A karrierjükben számíthatnak pozitív, pénzben is kifejezhető változásokra. Végre megszerzik azt a pozíciót vagy üzletet a csillagjegy szülöttei, amire már régóta áhítoztak. 

A Halak – a Bakokkal pont ellentétben – erősen intuitív személyek. 2023 halloweenjén is érdemes a megérzéseikre hallgatniuk a csillagjegy szülötteinek, mert váratlan helyről pottyanhat az ölükbe nagyobb összeg. Legyenek óvatosak azonban a Halak, kiben bíznak meg, mert nem mindenki áll mellettük, akiről korábban azt gondolták.

A Nyilas (november 22. – december 21.) és a Vízöntő (január 20. – február 19.) jobb, ha nem kockáztat 2023 halloweenjén

Bár általában a szerencsés csillagjegyek közé sorolják az asztrológusok a Nyilast, 2023 halloweenje nem a csillagjegy szülötteinek időszaka lesz. A váratlan szerencsétlenségek a Nyilasban túltengő versenyszellem és forrófejűsége számlájára írhatók. Bár időnként ez jól jön, ezúttal szerencsésebb lenne a csillagjegy szülöttei számára előbb gondolkodni, és csak azután cselekedni.

A Vízöntő a szerelemben lehet szerencsétlen 2023 halloweenján. Mivel nehezen határozza el magát a párja mellett, esetleg két személy között habozik a döntéssel, ez most visszaüthet a csillagjegy szülötteinek életében.

Forrás: PureWow, fotó: Unsplash