Heti horoszkóp 2023. november 6–12. – Szerencsés napok jönnek

2023. november 06.
A Skorpió jegyében arra nem számíthatunk, hogy a dolgok megnyugszanak. A 2023. november 6-tól kezdődő héten is felborzolódhatnak a kedélyek. A heti horoszkóp szerint egyszerre számíthatnak a csillagjegyek hektikus és romantikus, szerencsés és zavarba ejtő, meglepő és félrevezető eseményekre.
Heti horoszkóp Skorpió jegyében Julia Roberts 2023. november 6-tól
  • A heti horoszkóp mozgalmas napokat hoz a csillagjegyeknek a 2023. november 6-tól kezdődő héten.
  • Ideje komolyan vennünk azokat a dolgokat, amikről azt hittük, majd maguktól megoldódnak.
  • A Skorpió jegyében a romantikát sem mellőzzük a következő napokban.

Nem unatkozunk a Skorpió jegyében a 2023. november 6-tól kezdődő héten sem. Az asztrológus azt ígéri, hogy az előttünk álló napok egyszerre lesznek romantikusak, zavarba ejtőek, meglepőek és hektikusak a heti horoszkóp szerint.

Mutatjuk, az egyes csillagjegyek mire számíthatnak a heti horoszkóp szerint a 2023. november 6-tól kezdődő héten! Itt azt is elolvashatjuk, mit ígérnek a csillagok 2023 novemberére!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

Általában nem tesznek lakatot a szájukra a Kosok, ám a héten lehet, hogy jobb, ha megtartják maguknak a véleményüket. Komoly fájdalmat okozhatnak akaratlanul is, ha habozás nélkül kimondják, amit gondolnak. Könnyen lehet azonban, hogy úgy érzik, felrobbannak, ha nem adhatják ki magukból a fortyogó indulataikat. Csak legyenek kíméletesek és igazságosak másokkal közben!

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

A héten próbáljanak ki új dolgokat a Bikák, ez gyógyír lehet sok bajra. Ez lehet egy új recept, másfajta mozgásforma vagy csak az, hogy más kávézót próbálnak ki a szokásos helyett. Sosem tudhatják a csillagjegy szülöttei, hol találják meg azt, ami vagy aki az új kezdetet jelenti számukra!

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

Ideje megszabadulni a parazitáktól a héten az Ikreknek, a szó minden értelmében. Egy alapos nagytakarítás az otthonukban és az életükben segíthet, hogy végre felszabadultnak érezhessék magukat a csillagjegy szülöttei. Sokan meglepődnek majd a környezetükben élők közül a határozott lépéseken, ám ami ezután jön, abból hosszú távon építkezhetnek.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

Ne törődjenek senkivel a héten a Rákok, csak saját magukkal. Megérdemelnek egy kis kényeztetést. Ideje feleleveníteni egy régi hobbijukat is a csillagjegy szülötteinek. Ez segíthet, hogy megtalálják az inspirációt a jelenben is. Váratlan találkozásra számíthatnak a Rákok a héten, ami miatt új irányt vehet az életük.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

Az elmúlt hetek számos megrázkódtatást okoztak az Oroszlánoknak. Most végre rátalálnak az enyhülésre a csillagjegy szülöttei. Új feladatok és több felelősség szakadhat az Oroszlánok nyakába a héten, ám az új, optimista szemléletmódjukkal könnyedén keresztüljutnak a nehézségeken.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

Több olyan személy is akadályozhatta az elmúlt hetekben a Szüzeket, akik most végre kikerülnek a héten a képből. Egy csapásra úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy felszabadultak és minden megoldódik. Azért szorítsanak helyet egy friss randipartnernek is a rengeteg tennivalójuk között.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

Úgy érezhették az utóbbi időben a Mérlegek, hogy hullámvasúton ülnek. A héten azonban valaki felrázza őket és olyan érzések keríthetik hatalmukba a csillagjegy szülötteit, ami mellett minden korábbi rossz elhalványulhat. Az önértékelésük egy munkahelyi elismerésnek köszönhetően sokat javulhat!

Továbbra sem unatkoznak a csillagjegyek a Skorpió jegyében a heti horoszkóp szerint a 2023. november 6-tól kezdődő héten

Továbbra sem unatkoznak a csillagjegyek a Skorpió jegyében a heti horoszkóp szerint a 2023. november 6-tól kezdődő héten

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

Úgy érezhetik a héten a Skorpiók, hogy mindenki róluk beszél a hátuk mögött. Ideje levetni az álarcukat, és ha azt látják mások, hogy nincs takargatnivalójuk, máshogy közelítenek a csillagjegy szülötteihez. Azon kaphatják magukat, hogy meg se tudják már számolni, hány bókot kaptak!

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

Szorongás kerítheti hatalmába a héten a Nyilasokat. Ám ha jobban belegondolnak, olyan dolgokon aggódnak, melyeken úgysem tudnak változtatni a csillagjegy szülöttei. A hét közepén egy olyan problémával találhatják szemben magukat, amit csak akkor tudnak megoldani, ha akcióba lendülnek és nem félnek összekoszolni a kezüket. A hét végén egy váratlan ajándék okozhat nagy örömet a Nyilasoknak.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. október november 6-tól

Nagyon elfoglalt napok várnak a héten a Bakokra. A hét második felére úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy elvesznek a határidők között. Ez az a pillanat, amikor meg kell állniuk egy percre és valami olyan dologgal foglalkozniuk, amit élveznek, és nincs kapcsolatban a teendőikkel. Ez energiával töltheti fel a Bakokat ahhoz, hogy befejezzék a maradék feladataikat.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

A héten az anyagi helyzetükkel kell többet foglalkozniuk a Vízöntőknek. Legyenek tudatosabbak a költéseikkel és bevételeikkel kapcsolatban. Érdemes megfontolniuk, mire adnak ki pénzt a héten, mert könnyen túlléphetik a keretüket. Ám ne fosszák meg magukat attól, hogy ünnepeljenek!

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. november 6-tól

Jó hírek érkezhetnek a Halak számára egy utazással vagy tanulással kapcsolatban. Bár fejfájást okozhat, hogyan illesszék be ezt a csillagjegyek a napi teendőik közé, érdemes az anyagiakat és a lehetőségeiket is számításba venni, hogy ne költsenek többet, mint amennyi rendelkezésükre áll.

Forrás: PureWow, fotó: Getty Images, Unsplash