3 csillagjegy, aki egy közeli barátjába szeret bele 2023 novemberében

2023. november 14.
A legjobb barát lehet, hogy a következő szerelme lesz az asztrológus szerint 2023 novemberének második felében három csillagjegynek. A szerelemnek a Skorpió szezonban senki sem szabhat határt!
Barátság szerelem csillagjegy horoszkóp 2023 november
  • Tudtuk, hogy Blake Lively és Ryan Reynolds is legjobb barátok voltak, mielőtt egymásba szerettek? 
  • A szerelemnek nem lehet parancsolni a Skorpió szezonban.
  • 2023 novemberében három csillagjegy a legjobb barátjába szeret bele.

A legjobb barát mindig ott van, mindig számíthatunk rá és megvannak azok a közös dolgok, amik közel hozhatnak egymáshoz két embert. Nem csoda, ha a Skorpió jegyében, amikor a szenvedély a tetőfokára hág, nagy az esély rá, hogy szerelem bontakozzon ki a barátságból. 

Különösen három csillagjegy esetében nagy az esély rá az asztrológus szerint, hogy 2023 novemberében a legjobb barátjába szeressen bele!

Az Ikrek (május 21. – június 20.) beleszeret a legjobb barátjába 2023 novemberében

Biztosan nem tervezték, mégis megtörténik. Bár az Ikrek legjobb barátja már régóta álmodozhatott arról, hogy egyszer összejönnek, ám arra egyikük sem számított, hogy ez épp most következik be. Ennek az lehet az oka, hogy a csillagjegy szülöttei most olyan emberre vágynak, akiben száz százalékig megbízhatnak a párkapcsolatban. A legjobb barátjuk pedig az az ember, akiért tűzbe tennék a kezüket. 

Az Ikrek nem akarja, hogy a legjobb barátjuk kényelmetlenül érezze magát amiatt, hogy beleszeretett. Ám magában sem tarthatja az érzéseit. Szerencsére a legjobb barátja sem akarná soha, hogy a valódi érzelmeit elfedje előle. A csillagjegy szülöttei beleszerettek a legjobb barátjukba, ám csupán addig aggódnak emiatt, míg őszintén nem beszélnek erről. Utána már boldogan élnek, míg meg nem halnak!

A Nyilas (november 22. – december 21.) beleszeret a legjobb barátjába 2023 novemberében

A Nyilas sem titkolhatja tovább 2023 novemberében legjobb barátja előtt, hogy beleszeretett

A Nyilas sem titkolhatja tovább 2023 novemberében legjobb barátja előtt, hogy beleszeretett

Addig, míg az érzés kölcsönös, a Nyilas és legjobb barátjuk együtt fedezhetik fel az őszinte szerelmet. A csillagjegy szülöttei sohasem arról voltak híresek, hogy követnék a szabályokat. Nem csoda, ha az sem tartja vissza őket, ha a legjobb barátjuknak esetleg van párkapcsolata éppen. 

Az évek során a legjobb barátjukkal osztották meg minden ötletüket, ezután csak annyi változik a csillagjegy szülötteinek értelmezésében, hogy most már az ágyuk is közössé válik. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.) beleszeret a legjobb barátjába 2023 novemberében

A címkékkel sosem tudtak azonosulni a Vízöntők, és az gondolat sem állt távol tőlük, hogy a legjobb barátjukkal essenek szerelembe. Különösen, ha olyan sok dologban hasonlítanak! Ez azért lehet így, mert a csillagjegy szülöttei számára a romantikus kapcsolat sem úgy működik, ahogy a társadalmi elvárások megkívánnák. 

A Vízöntők pontosan tudják, kit szeretnek és ki szereti őket, távol állnak tőlük a játszmák. Pont ezért nem is problémáznak sokáig azon, hogyan és mikor hozzák legjobb barátjuk tudtára, hogy beléjük szerettek. 

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash