Heti horoszkóp 2024. március 25–31. – Szerelem a levegőben

2024. március 25.
A tavasz most már tényleg beköszönt, és a heti horoszkóp szerint a csillagjegyek számára szerelmes hangulatban telnek a húsvét előtti napok. Mutatjuk, mire számíthatunk 2024. március 25. és 31. között a heti horoszkóp szerint!
Heti horoszkóp 2024. március 25-31.
  • A heti horoszkóp most már igazi tavaszi napokat ígér a csillagjegyeknek a 2024. március 25–31. közötti hétre.
  • A csillagjegyek szerelmi élete lesz a középpontban a heti horoszkóp szerint.
  • Mire számíthatnak a csillagjegyek a heti horoszkóp szerint 2024. március 25–31. között?

A heti horoszkóp szerint a 2024. március 25–31. közötti héten a szerelem áll a középpontban, így már tényleg érezhetjük, hogy végre beköszöntött a tavasz. A Vénusz határozza meg a következő napokat, így érzéki pillanatokban is része lesz a csillagjegyeknek.

Mutatjuk, a heti horoszkóp mit ígér az egyes csillagjegyeknek a 2024. március 25–31. közötti hétre! Ha kíváncsi vagy, olvasd el a nagy tavaszi szerelmi horoszkópot is!

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek 2024. március 25–31.

1. Kos (március 21. – április 20.)

Ha éppen kibontakozóban van egy kapcsolata, a Kos a héten pozitív előrelépésre számíthat. A vonzalom közös, ám ahhoz, hogy a kötelék erősödjön, nem elég passzívan élvezni a párja társaságát. A heti horoszkóp az tanácsolja a csillagjegy szülötteinek, hogy a hét második felében töltsenek időt kettesben is, és őszintén beszélgessenek.

2. Bika (április 21. – május 21.)

Ha egyedülállók, a héten a Bikák találkozhatnak egy olyan személlyel, akivel komoly kapcsolatot kezdhetnek. A csillagjegy szülöttei új szintre emelhetik párkapcsolatukat a heti horoszkóp szerint, a bolygóállások támogatják, hogy a hét második felében megtegyék a következő lépést. Nem mindenki nézi azonban jó szemmel a Bika boldogságát, a hét utolsó napjaiban olyan személy támadhatja hátba a csillagjegy szülötteit, akitől sosem számítottak volna erre.

3. Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek azt érezhetik a héten, hogy közelebb kerülnek párjukhoz, jobban megértik egymás vágyait és szándékait. Most lesz lehetősége a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülötteinek olyan közös programokat tervezni, amit mindketten egyformán élveznek. A hét végén támadhatnak apróbb nézeteltérések, melyek beárnyékolják a ragyogó hetet. A kommunikáció segíthet túljutni ezen a döccenőn.

4. Rák (június 22. – július 22.)

Jobb, ha a héten a Rák óvatos lesz a szerelemben, mert nem mindenki az, akinek mondja magát. Fontos döntést kell meghozniuk a csillagjegy szülötteinek a heti horoszkóp szerint, ha párkapcsolatban élnek. A nyílt kommunikáció nem csak a szerelemben, a munkában is elengedhetetlen a következő napokban, ha el akarják kerülni a problémákat a csillagjegy szülöttei.

5. Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Komoly kihívást jelent a héten az Oroszlánnak, hogy fenntartsa a harmóniát párkapcsolatában. A súrlódás okával kapcsolatban célszerű őszintének lenni párjával, mert úgyis kiderül az igazság, hamarabb, mint azt a csillagjegy szülöttei gondolnák. A hét végére sem csökken az érzelmi stressz a heti horoszkóp szerint, amit munkahelyi feszültség is tetézhet.

6. Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Ez a hét ideális lesz a szerelemre a Szűz életében, minden adott a romantikus hangulathoz. Most jó alkalom adódhat, hogy a szülők is megismerjék a csillagjegy szülötteinek választottját, ha eddig ez nem történt meg. Egy kellemes utazásra is lehetősége nyílik a heti horoszkóp szerint a Szűznek, ami csak erősíti a köteléket párjával.

7. Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A héten az a fontos, hogy ne sürgessenek semmit a Mérlegek. Bármennyire is türelmetlenek már, adjanak időt a másiknak, hogy utolérje a csillagjegy szülötteit. A hét második fele új kezdetet ígér a heti horoszkóp szerint a Mérlegnek. Lehet, hogy egy futó kalandból több lesz most, mint azt elsőre tervezték.

8. Skorpió (október 24. – november 22.)

Ez a hét kihívásokat tartogat a Skorpió szerelmi életében. Szerelmével komoly nézeteltérések támadhatnak, amik nem biztos, hogy örömteli felismerésekhez vezetik a csillagjegy szülötteit a heti horoszkóp szerint. Jó, ha nem első felindulásból döntenek a Skorpiók, hanem várnak a hét végéig, míg meghozzák a végső elhatározásukat.

9. Nyilas (november 23. – december 21.)

A hét elején kellemes pillanatokat élhetnek át szerelmükkel a Nyilasok, és remek híreket kapnak a jövőbeni terveik megvalósításához. Egész héten kitart a csillagjegy szülötteinek emelkedett hangulata. A heti horoszkóp szerint azonban a hétvégén komoly döntés elé állíthatják a Nyilasokat. Ne akarják mindenáron lenyűgözni a párjukat!

10. Bak (december 22. – január 20.)

Egy munkahelyi románc alakulhat ki a héten a Bakok életében, ami kellemes pillanatokat szerezhet, ám érdemes emiatt felrúgni mindent? Az érzelmi hullámvasút, amire a csillagjegy szülöttei felültek, roppant kimerítő lehet számukra, így a heti horoszkóp azt tanácsolja, a hétvégét használják ki arra, hogy tisztázzák az érzéseiket és gondolataikat.

11. Vízöntő (január 21. – február 19.)

Hatalmas szívességet kérhet a Vízöntőtől a héten romantikus álmainak tárgya. De vajon csak vissza akar élni az iránta táplált érzéseikkel? Mielőtt bármit válaszolnának, érdemes elfogulatlanul átgondolniuk, mert komoly bajba kerülhetnek a csillagjegy szülöttei. A heti horoszkóp a hét második felére váratlan találkozást ígér.

12. Halak (február 20. – március 20.)

A döntéseké lesz a főszerep a héten a Halak életében. Szerelmi életével kapcsolatban kell elhatározásra jutni a csillagjegy szülötteinek. Ne felejtsék el, a barátai mindig a háta mögött állnak, bárhogy is döntsenek. A heti horoszkóp szerint a hétvége már felszabadultabb hangulatban telhet a csillagjegy szülöttei számára.

Forrás: Her Zindagi, fotó: Getty Images, Unsplash