Heti horoszkóp 2024. május 27-től június 2-ig

2024. május 27.
Ezen a héten a horoszkóp szerint végre magyarázatot ad az univerzum egy sor olyan dologra, amit az utóbbi időben egyáltalán nem értettünk. De arra is lesz lehetősége a csillagjegyeknek a 2024. május 27-tól kezdődő héten, hogy végre továbblépjenek olyan helyzetekből, kapcsolatokból, melyekről nyilvánvalóvá vált, hogy nem működnek.
Heti horoszkóp 2024. május 27-június.6 Nicola Caughlan
  • A heti horoszkóp szerint a 2024. május 27-től június 2-ig tartó héten támogató bolygóállásokra számíthatnak a csillagjegyek.
  • Az Ikrek jegyében most a kommunikáció nagyon fontos lesz a munkahelyi előrelépésben a csillagjegyek számára.
  • Mit ígér a heti horoszkóp a csillagjegyeknek a 2024. május 24-től június 2-ig tartó héten?

A heti horoszkóp szerint a 2024. május 27-től június 2-ig tartó héten jó esély nyílhat a csillagjegyek számára, hogy kibogozzák a szálakat és elvágják azokat, amelyek nem igazán működnek. A Merkúr még mindig a makacs Bika jegyében tartózkodik a következő napokban, ám a bolygóállások segítenek a döntések meghozatalában a csillagjegyeknek.

Mutatjuk, mire számíthatnak a heti horoszkóp szerint a 2024. május 27-től június 2-ig tartó héten az egyes csillagjegyek!

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek a 2024. május 27-től június 2-ig tartó héten

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

A héten, hogy elérjék pénzügyi céljaikat, a Kosoknak meg kell találniuk a félelmeik gyökerét. A Merkúr segítségével megtalálhatják a megoldást. Egy pénzügyi tanácsadó vagy egy baráti beszélgetés hozzásegíti a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülötteit a probléma felszámolásához. Ha megvan, mi a baj, már a megfelelő költségvetés is könnyebben kigazdálkodható. Mindig a legegyszerűbb megoldást válasszák a csillagjegy szülöttei!

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A héten tényleg úgy érzik a Bikák, hogy most igazán önmaguk. Nem kell többé másnak mutatniuk magukat egy barát vagy közösség előtt. Ráébredhetnek, ki az, aki már egyáltalán nem olyan fontos az életükben, mint korábban volt. Az is lehet, hogy az egész kapcsolatot félreismerték a csillagjegy szülöttei. A heti horoszkóp azt tanácsolja, merjenek nemet mondani a Bikák a meghívásokra, ha úgy érzik, nincs kedvük hozzá. 

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

Ha a héten elengedik a félelmeiket az Ikrek és megtalálják a belső békét, rájönnek, hogy erősebb határokat kell húzniuk a munkahelyükön. Váratlan helyről kaphatnak támogatást a heti horoszkóp szerint ahhoz, hogy végre leadjanak néhány olyan feladatot a csillagjegy szülöttei, melyek eddig gúzsba kötötték. Tartsanak egy kis noteszt az éjjeliszekrényükön, mert álmukban remek inspirációra lelhetnek!

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

Nagyratörő terveket szőhetnek a héten a Rákok, mégsem elérhetetlenek. De fogadják el hozzá a segítséget, amit egy olyan mentor kínál, akitől valóban sokat tanulhatnak. A csillagjegy szülöttei a heti horoszkóp szerint egy baráttól vagy munkatárstól is hasznos tanácsot kaphatnak azzal kapcsolatban, mi legyen a következő lépésük.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

Ha el akarják érni a céljaikat az Oroszlánok, a héten vissza kell lépniük egyet, és elfogadni egy családtag segítségét. De az is lehet, hogy pont ellenkező irányba indulnak a dolgok, és a csillagjegy szülöttei átveszik a kenyérkereső szerepét, hogy párjuk egy kis pihenőhöz jusson. A heti horoszkóp szerint meglesz az ereje az Oroszlánnak, hogy elviselje a felelősséget. A fontos az, hogy ne akarjanak mindent maguk megoldani! 

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

A héten sokat tanulhatnak saját magukról és a világról a Szüzek. Akár párkapcsolatban élnek, akár egyedülállók, az intimitás érzése nagyon hiányozhat a csillagjegy szülötteinek. Ahhoz, hogy ezt megtapasztalják, ideje elköteleződniük. Egy váratlan utazási lehetőség inspiráló lehet a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülötteinek, fogadják el!

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

Ahhoz, hogy lebontsák a falakat a Mérlegek, feloldják a félelmeiket, a héten muszáj egy kis belső munkát végezniük. A csillagjegy szülöttei a heti horoszkóp szerint felfedezhetik, hogyan oldhatják a mindennapok monotonitását. A következő napokban olyan döntést kell hozniuk, melyhez szükségük lesz a józan ítélőképességükhöz. Jusson eszükbe: nem kell – és nem is lehet – mindenkit boldoggá tenniük!

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

Ha sebezhetőbbek akarnak lenni a legközelebbi kapcsolataikban, a Skorpióknak a héten fel kell hagyniuk azzal, hogy azon aggódnak, miről maradnak le. Ha a csillagjegy szülöttei hagyják, hogy ez a rettegés uralja a napjaikat, elmulasztanak nyitni egy sor jó dolog felé, figyelmeztet a heti horoszkóp. Fontos beszélgetésre kerülhet sor a hét második felében a határokról egy családtagjával. Ez nem arról szól, hogy korlátozzák saját magukat, hanem azt mutatja, mennyire képesek éretten, felnőtt módjára gondolkozni.

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

A héten rádöbbenhetnek a Nyilasok, hogy sohasem lesznek képesek beépíteni bizonyos dolgokat az életükbe, ha folyton elfutnak otthonról. A heti horoszkóp szerint a probléma az, hogy eddig nem fektettek hangsúlyt arra, hogy az otthonuk a fészkük legyen, így még dolgozni is sokkal kényelmesebb máshonnan a csillagjegy szülötteinek. Most itt az ideje, hogy alakítsanak a környezetükön! Egy közeli barát szívesen segít ebben.

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

A héten jó alkalom nyílik a Bakoknak, hogy felelevenítsék egy régi hobbijukat. Ez jó tanítás a csillagjegy szülötteinek arról is, hogy gondoljanak kevesebbet a hosszú távú célokra és munkára, és élvezzék jobban a hétköznapi örömöket. A heti horoszkóp szerint egy váratlan randevúra is sor kerülhet a hét második felében. Ne álljanak ellent, adják át magukat a flörtölésnek!

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

A Vízöntők a héten otthonukkal lesznek elfoglalva. Muszáj egy kis ráncfelvarrást eszközölniük a hálószobájukon, hogy újra sajátjuknak érezzék a teret. A heti horoszkóp szerint fókuszáljanak azokra a tevékenységekre a következő napokban, amik boldoggá teszik a csillagjegy szülötteit. A változás, amire szükségük van, talán egyszerűbben elérhető, mint azt gondolnák.

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

A héten még a legkisebb programot is csak nagy nehézségek árán tudják beszorítani a Halak a sűrű napirendjükbe. De a heti horoszkóp szerint fontos, hogy felfedezzék, mi a legfontosabb a testüknek és a lelküknek, mielőtt még kiégnének. Ne vállaljanak magukra a csillagjegy szülöttei minden feladatot a családjukban és a munkahelyükön! Nagy szükségük van a pihenésre. 

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images, Unsplash