A tiramisu haj tökéletesen leírja Nicole Scherzinger legújabb hajszínét

2024. február 17.
Hol van már az eperszőke vagy sütibarna?! A tiramisu lesz 2024 hajszíne! Úgy tűnik, továbbra is imádjuk az ételhez kapcsolódó hajszínneveket.
Nicole Scherzinger tiramisu hajfestés
  • 2024-ben is folytatódik az a trend, hogy különböző ételekről nevezik el a szépségtrendeket.
  • A hajszínek között kétségtelenül a tiramisu lesz 2024 egyik kedvence.
  • Nicole Scherzinger hajkoronáját elnézve abszolút érthető, miért akar mindenki tiramisu hajszínt 2024-ben!

Tejfehér manikűr, latte smink, cherry kóla száj – még hosszan sorolhatnánk 2023 étel inspirálta szépségtrendjeit, de 2024-ben sem kell megválnunk a kedvenc finomságainktól például a hajszín-divatban. Ahogy Nicole Scherzinger példája is mutatja, a tiramisu szőke haj kifejezetten menő lesz idén tavasszal és nyáron!

Viszlát, cherry cola, isten hozott, tiramisu!

Dimitris Giannetos hajstylist alkotta meg Nicole Scherzinger legújabb hajfestését. A sztárfodrász a mézszőkés árnyalatot tiramisunak nevezte el, utalva ezzel a réteges olasz finomságra. 

Scherzinger hajfestése ugyanis a hajtőnél egészen világos, meleg karamelles, ami átcsap napszítta mézszőkébe a haj közepénél. A hajvégeknél már egészen platina árnyalata van a frizurának. 

De hol van itt a kakaó, ami a tiramisu sava-borsa? Ahogy a desszertnél, úgy a hajfestésnél is úgy simulnak a barnás tincsek a szőke közé, mint a babapiskóta a mascarponés krémbe. 

2024 első hajszínváltása

Már megszokhattuk, hogy Nicole Scherzinger igazi kaméleon, ha a hajszínéről van szó. Nem csak hajfestéssel, de parókákkal is gyakran változtatja frizuráját. Ám nemrég a valódi haját varázsolta Giannetos egy vizes hatású bobbá. Előtte viszont Marilyn Monroe-szerű, ám vattacukor-rózsaszín parókával láthattuk, rögtön azelőtt, hogy Winona Ryder ‘90-es években látott pixie vágását hozta volna.

Izgatottan várjuk, hogy a tiramisu hajfestés után mit tartogat még nekünk a frizuratrendekben Nicole Scherzinger 2024-re.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images