Sztárok, akik összebarátoztak az exük új párjával

2021. november 14.
A szakítás legtöbbször minden érintettnek fájdalmas, azt pedig különösen szívbemarkoló látni, amikor az ex valaki más oldalán találja meg a boldogságot. Ezek a sztárok nemcsak túltették magukat a traumán, hanem össze is barátkoztak az újdonsült partnerekkel.

A hírességek körében is van, aki hosszú időn át emészti magát egy szakítás után, és egyszerűen képtelen túltenni magát azon, hogy az exe már mást szeret, ezek az ismert nők és férfiak viszont – pozitív értelemben véve! – igazán meglepően reagáltak arra, hogy az egykori szerelem után is van élet. Nézd meg, kik lettek kebelbarátnők, vagy szinte legjobb barátok!

Sztárok, akik összebarátoztak az exük új párjával

Lenny Kravitz

Kravitz és Lisa Bonet 1987 és 1993 között voltak házasok, és egy kislányuk is született. Válásuk után Lisa Jason Momoával fűzte szorosabbra a szálakat, aki hamar egy hullámhosszra került a zenésszel.

Kravitz és Momoa „testvéremnek” szólítják egymást és a munkában is sokszor együttműködnek. „Megkedveltem Jasont, mert szereti a gyerekemet és én is szeretem az ő gyerekeit. Úgy érezzük, hogy egy nagy család a miénk, és ennél gyönyörűbbet elképzelni sem lehet” – mondta a People magazinnak Lisa Bonet exe.

Sztárok, akik összebarátoztak az exük új párjával

Jason Momoa, Lisa Bonet és Lenny Kravitz egy családként szeretik egymást

Drew Barrymore

Drew Barrymore exe, Will Kopelman a szakításuk után 5 évvel, idén szeptemberben vette feleségül Alexandra Michlert, akit a színésznő teljes szívéből szeret annak ellenére, hogy nehezen tette túl magát a váláson: „Úgy érzem, megütöttem vele a főnyereményt. Nagy boldogsággal tölt el, hogy megismerhettem egy ilyen gyönyörű lelket, mint Alexandra, aki ma már az életünk részévé vált” –mondta a színésznő.

Sztárok, akik összebarátoztak az exük új párjával

Demi Moore

Bruce Willis és Demi Moore 1987-től 2000-ig voltak házasok. Demi és egykori férjének mostani párjára, Emma Heming remek kapcsolatot ápolnak. Idén tavasszal a színésznő hosszú Insta-posztban elmélkedett azokról a nőkről, akik inspirálják, és ebben igen jelentős rész jutott Emmának is: „A gyerekeink testvérek, a mi családi kapcsolódásunkra azonban nincs szó. Összetartozunk anyaként, és én nővéremként szeretem őt ebben az őrült világban. Emma csodás anya, aki mindent megtesz a családjáért, és fantasztikus nő, aki most már sikeres vállalkozóként is nagyot alkotott.” Bruce Willis jelenlegi felesége hasonló odaadással beszélt a remek formában lévő Demiről, miközben az általa leginkább kedvelt emberek közé sorolta.

Sztárok, akik összebarátoztak az exük új párjával

Demi Moore testvéreként szereti Emma Heminget

Miranda Kerr

Az ausztrál szupermodell és sikeres vállalkozó 2007-től 2013-ig alkotott egy párt Orlando Bloommal, akitől egy kisfia is született. Miranda ma a Snapchat alapítója, Evan Spiegel felesége, Orlando pedig Katy Perry vőlegénye. A ma már háromgyerekes modell tavaly így nyilatkozott exe új szerelméről: „Imádom Katyt és nagyon boldog vagyok, hogy ő Orlando párja. A kisfiunknak, Fynnek nincs szüksége másra, csak hogy az anyukáját és az apukáját is boldognak lássa, márpedig mi Katynek köszönhetően pont így érezzük magunkat. Hálás vagyok, amiért ők egymásra találtak és azért, hogy találkozhattam a nagyszerű férjemmel, mind a négyen tiszteljük egymást.”

Sztárok, akik összebarátoztak az exük új párjával

Gwyneth Paltrow

A Coldplay frontembere, Chris Martin csaknem tíz évig volt Gwyneth Paltrow férje, és két gyerekük is született. A zenész ma már Dakota Johnsonnal alkot egy párt, de ez a különös vállalkozásáról híressé vált Gwynethet cseppet sem zavarja, sőt! A két nőt sokszor lehet egymás társaságában látni, sok közös programot szerveznek, férjeik nélkül is gyakran kiruccannak együtt. Amikor Chris és Dakota kapcsolata zátonyra futott, Gwyneth segített nekik abban, hogy újra egymásra találjanak. Egy tavalyi interjúban így nyilatkozott exe jelenlegi párjáról: „Nagyon szeretem őt. Tudom, hogy nem ez a megszokott hozzáállás és sokak számára furcsa lehet, de a mi esetünk más, én már túlléptem a szakításunkon, így tiszta szívvel tudom szeretni Dakotát.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?