Továbbra is tart az állóháború Vilmos és Harry között

2023. április 17.
Bennfentesek szerint Vilmos herceg és testvére, Harry a közeljövőben biztos nem fognak tudni előrelépni konfliktusaik tisztázásában.
Vilmos és Harry

Belsős információk alapján nem mostanában lesz a nagy békülés az angol királyi leszármazottak, Vilmos és Harry között. Mint arról mi is beszámoltunk, most már biztossá vált, hogy édesapjuk, Károly király közelgő koronázási ünnepségén Harry herceg felesége, Meghan Markle nélkül fog megjelenni. Azt viszont egyelőre csak sejteni lehet, milyen lesz a hangulat közte és bátyja, Vilmos herceg között és az előrejelzések nem túl biztatóak.

Beszámolók szerint Harry a hétvégén komoly beszélgetésen vett részt az apjával, Károllyal, hogy elsimítsák a kettejük közötti konfliktust, de a Vilmossal való puskaporos helyzet tisztázására már nem került sor. Úgy tudjuk, a testvérek nem találkoztak személyesen, mióta januárban megjelent Harry herceg könyve, amiben Vilmost majdhogynem „főellenségének” mutatja be. A könyvben leírtak csak még mélyebbé tették a korábban egymáshoz nagyon közel álló testvérek közt húzódó szakadékot és egyelőre nem is látszik, hogyan tudnának visszatalálni egymáshoz. A szakértők szerint a koronázási ünnepség szoros menetrendje mellett nem fog beleférni Harry programjába a bátyjával való külön beszélgetés, így egy ideig még biztos tartani fog a testvérek közötti hidegháború.

Forrás: dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images