Vilmos herceg is megszólalt Katalin hercegné egészségével kapcsolatban

2024. március 07.
Katalin hercegné decemberi műtétje óta egyre félelmetesebb spekulációk keringenek a walesi hercegné állapotáról. Vilmos herceg most először reagált a pletykákra.
Vilmos teljes vállszélességgel támogatja Katalint a felépülésében

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, valóságos online hisztéria alakult ki a nemrégiben tervezett hasi műtéten átesett Katalin hercegné egészségi állapota körül. A palota január 17-én jelentette be, hogy Katalin hercegné egy tervezett hasi műtéten esett át, majd két hetet kórházban töltött, mielőtt hazatért volna otthonába lábadozni. Bár akkor azt is bejelentették, hogy Katalin hercegné várhatóan húsvétig nem fog visszatérni nemesi feladataihoz, egyre többen kezdtek el aggódni Katalin miatt, akit karácsony után egészen február végéig egyáltalán nem lehetett látni.

A spekulációkra az is rátett egy lapáttal, amikor Vilmos herceg egyedül jelent meg a BAFTA-díjátadón, majd amikor váratlanul, személyes indokokra hivatkozva mondott le egy (Kamilla királynéval közös) protokolleseményt. Nem olyan régen még a palota is reagálni kényszerült a helyzetre: szűkszavúan annyit mondtak, hogy annak idején biztosították felőle az embereket, hogy bármilyen fontos változás is történne Katalin hercegné egészségi állapota körül, arról tájékoztatást adnak, de erre nem került sor, vagyis minden az eredeti elképzelések szerint zajlik.

Végül egyébként nem is kellett húsvétig várniuk az aggódó rajongóknak, Katalin hercegné ugyanis már a napokban „előkerült”: Az az első fotókon a walesi hercegné Carole Middleton mellett utazik egy autóban a windsori kastély közelében. Katalin hercegné sötét kabátot és sötét, kerek napszemüveget viselt, ő is és édesanyja is meglehetősen komoly arckifejezéssel ültek egymás mellett.  (A fotókat itt tudod megnézni.)

Vilmos herceg is megszólal

De hiába bukkant fel a nyilvánosság előtt Katalin hercegné, a kedélyek még mindig nem csillapodtak le teljesen. Nem is olyan meglepő, hogy még Vilmos hercegnek is reagálnia kellett a helyzetre: a herceg szóvivője a People-nek nyilatkozva mondta el, hogy Vilmos fókusza jelenleg a munkáján van, és „nem a közösségi médián” – utalva ezzel az online terjedő pletykákra. Bár Vilmos herceg ezúttal is szűkszavú volt, a húsvét közeledtével lassan egészen biztosan tisztázódik minden kérdés Katalin hercegné állapotával kapcsolatban.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images