Igaz szerelemre vágysz? Fogadd el ezt a 3 brutális igazságot!

2024. április 27.
Muszáj, hogy belássunk bizonyos dolgokat, mert csak így ismerhetjük fel, ha valóban az igaz szerelem köszöntött ránk.
Igaz szerelem igazság
  • Minden kapcsolat elején azt gondoljuk, végre az igaz szerelmet találtuk meg, de a próbálkozások újra és újra szakítással érnek véget?
  • A párkapcsolati szakértő szerint fontos elfogadnunk bizonyos tényeket ahhoz, hogy meg tudjuk nyitni a szívünket az igaz szerelem előtt.
  • Mi az a 3 igazság, amit el kell fogadnunk, ha az igaz szerelemre vágyunk?

Olyan az igaz szerelem, mint a romantikus filmekben? Ha a válaszunk igen erre a kérdésre, a párkapcsolati szakértő szerint nagy esély van rá, hogy a próbálkozásaink a pártalálásra kudarcra vannak ítélve. 

Fontos elfogadnunk bizonyos aranyigazságokat ahhoz, hogy valóban készen álljunk az igaz szerelemre. Mi az a 3 legfontosabb dolog, amit fel kell ismernünk?

Ha igaz szerelmet akarunk, ezt a 3 igazságot kell elfogadnunk

1. Az elvárások egyszerűen előre elhatározott sértődések

Azzal nyugtatjuk magunkat, hogy csak magasak az elvárásaink, aminek kevés férfi tud megfelelni, mert képtelenek az alapvető igényeinkhez felérni? Ha nem tudjuk, mire van szükségünk – érzelmileg, mentálisan, fizikailag és spirituálisan – ahhoz, hogy boldogok legyünk, teljes legyen az életünk, egyetlen ember sem tud boldoggá tenni. El kell fogadnunk az igazságot, hogy ha a párunktól várjuk, hogy megfeleljen az elvárásainknak úgy, hogy olvas a gondolatainkban, jó eséllyel sosem találjuk meg az igaz szerelmet.

@arrezoazim

Do you catch yourself doing this? #datingadvice #datingtips #coaching #relationshipadvice #fyp #stressful #situaions #lifetips #affection #introspection #selfevaluation #mindset #relationship

♬ Wings – BLVKSHP

2. Mindannyian azt szeretnénk érezni, hogy szeretnek és törődnek velünk, és ez teljesen rendben van

Nagy különbség van aközött, hogy akarjuk érezni a törődést és szeretet, és hogy el tudjuk fogadni a törődést és szeretetet, amit a másik nyújt. Mert ha ez utóbbi nem történik meg, sosem lesz elég számunkra senki. A haragunk az igaz szerelmet is elmarja mellőlünk.

3. Ha elhisszük, hogy nem vagyunk elég, hibáztatni kezdjük a párunkat ahelyett, hogy megértenénk, hogyan lehetünk jobban

@shelbychantilly

When you feel like you’re not good enough in romantic relationships, you lose objectivity and your ability to make choices in alignment with what you ultimately want is hindered. #relationshiptips #codependency #forthegirls #toxicrelationship #therapisttips

♬ original sound – shelbychantilly

Gyakran érezzük azt, hogy senki sem ért meg minket. Azt gondoljuk, hogy nem akarunk sokat, csak igaz szerelmet, aki tisztel minket, mellettünk áll és nem mindig magára gondol először. Ha így gondoljuk, mindig a másikat hibáztatjuk majd a kapcsolatban és önigazolást keresünk. Így nem tudunk fejlődni és felismerni sem az igaz szerelmet, amikor találkozunk vele.

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash