Vilmos és Károly „őrjöngenek” Harry legutóbbi húzása miatt

2024. május 15.
Harry herceg legutóbbi utazásával teljesen kiborította Vilmos herceget és Károly királyt. Beszámolók szerint a király „sosem volt még ennyire dühös” kisebbik fiára.
Vilmos herceg Harry utazás

Harry herceg nigériai utazásával komoly indulatokat gerjesztett a Buckingham-palotában, főleg Vilmos herceg és Károly király lelkében. Az ifjabbik herceg, és felesége Meghan Markle nemrég tértek vissza amerikai otthonukba Afrikából, ahol az Invictus Játékokat népszerűsítették. 

A probléma alapja, hogy Harry herceg és Meghan nigériai utazása teljesen olyan módon volt kivitelezve, mintha hivatalos királyi látogatásról lett volna szó. A párost fogadóbizottság és táncosok várták, iskolákat, sérült katonákat és jótékonysági szervezeteket látogattak meg. Olyan beszédeket mondtak, olyan volt az attitűdjük, mintha még mindig a brit királyi családot képviselnék. Ez a helyzet komoly fejtörést okoz Vilmos herceg és Károly király számára, akit beszámolók szerint „még soha nem láttak ennyire dühösnek”.

Harry és Meghan afrikai utazása tovább rombolta viszonyukat Vilmos herceggel

Harry és Meghan afrikai utazása tovább rombolta viszonyukat Vilmos herceggel

Bennfentesek szerint Vilmos és Károly őrjöngenek Harryék viselkedése miatt, mert az, hogy még mindig a királyi család tagjaként viselkedve járják a világot, az egyik legnagyobb félelmük volt a palota részéről. Úgy tűnik, hogy Harry és Meghan nem hajlandóak tudomásul venni, hogy már nem tartoznak a királyi család tagjai közé hivatalosan. 

A szakértők szerint Harryék viselkedésének üzenete világos: „nincs szükségünk az engedélyetekre ahhoz, hogy királyi módon viselkedjünk és kezeljenek minket – a saját fejünk után megyünk, és úgy intézzük a dolgainkat, ahogy nekünk tetszik.”

Amire még a palotában sem tudják a választ, az az, hogyan fogja elérni Vilmos herceg és Károly király, hogy Harry herceg és felesége tartsák magukat a visszavonult pozíciójukhoz, amit ők maguk kértek a családtól.

Forrás: mirror.co.uk     Fotó: Getty Images