Szívszorító ajándékot kapott Harry herceg Diana hercegné halála után

2024. június 17.
Harry herceg elárulta, hogy milyen szívszorító emléket kapott nagynénjétől Diana hercegné halála után. A sussexi herceg őszintén mesélt édesanyjáról.
Szívszorító ajándékot kapott Harry herceg Diana hercegné halála után

Már több elemzés is született azzal kapcsolatban, hogy Diana hercegné halála milyen hatással volt Vilmos herceg és Harry herceg életére. A Harry és Vilmos herceg között kibontakozó viszály jelei már a hercegnő életében is megmutatkoztak, éppen ezért azt is meg tudta saccolni, hogy a két testvérpár viszonya nem lesz rózsás. Ennek ellenére kétségtelen, hogy édesanyjuk korai elvesztése a mai napig nagy hatással van Harry hercegre és Vilmos hercegre. 

Harry herceg mindössze 12 éves volt, amikor szeretett édesanyja, Diana hercegné meghalt. A tragikus baleset híre az egész világot lesokkolta, egy héttel később pedig minden szempár Harryre és Vilmosra szegeződött. A testvérek azóta gondoskodnak arról, hogy folytassák anyjuk munkáját, továbbá gyakran beszélnek a néhai hercegné iránti szeretetükről is. Ugyan Harry herceg Spare című memoárja nagy visszhangot váltott ki, a sussexi herceg valódi érzéseit is megosztotta benne, és őszintén mesélt édesanyjáról.

Szívszorító emléket hagyott Harry hercegre Diana hercegné 

Szívszorító emléket hagyott Harry hercegre Diana hercegné

Szívszorító ajándékot kapott Harry herceg Diana hercegné halála után

Az egyik kivonatban Sussex hercege felfedte, hogy milyen ajándékot kapott édesanyja a halála után. Harry azt mondta, hogy nem emlékszik pontosan arra, hogy mikor történt az eset, azonban édesapjával, Károly királlyal és nagynénjével, Sarah Fergusonnal bontotta ki ajándékát. Sára yorki hercegné két apró kék dobozzal lépett előre, amelyben Diana hercegné hajtincsei voltak.  

Sára néni elmagyarázta, hogy Párizsban levágott két tincset anyu hajából

– írta Harry. 

A sussexi herceg őszintén leírta az érzéseit, majd bevallotta, hogy mindennap hiányzik neki édesanyja. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images