Ezeket a csoda szép nőket szerette a 40. születésnapját ünneplő Harry herceg

2024. szeptember 16.
Mielőtt megismerkedett volna feleségével, Meghan Markle-lel, Harry herceg egy sor gyönyörű nővel került kapcsolatba. A következőkben végigvesszük Harry herceg korábbi barátnőit.
Harry herceg barátnői
  • Harry herceg életében Meghan Markle előtt is voltak szép nők.
  • A házassága előtt voltak komolyabb és lazább kapcsolatai.
  • A következőkben végigvesszük Harry herceg korábbi barátnőit.

Kétségtelen, hogy Harry herceg fülig szerelmes a feleségébe, Meghan Markle-be. Ám mielőtt megismerkedett volna a kaliforniai színésznővel, egy sor más szépséggel is kapcsolatba került az ifjú herceg. A Tartalék című könyvben Harry herceg őszintén kitárulkozott néhány korábbi románcával kapcsolatban, és két nyilvános exbarátnőjéről is megemlékezett benne – Chelsy Davyről és Cressida Bonasról.

De vajon kikkel randizott rajtuk kívül a házassága előtt?

Lássuk a tegnap 40. születésnapját ünneplő Harry herceg korábbi barátnőit!

1. Natalie Pinkham: 2003-ban volt Harry herceg barátnője

Natalie Pinkham 2003-ban volt Harry herceg barátnője

Natalie Pinkham 2003-ban volt Harry herceg barátnője

2003-ban, amikor Harry még csak 19 éves volt, a fiatal herceg állítólag kapcsolatba került Natalie Pinkham tévériporterrel. A nő később ezt nyilatkozta: „Nagyon hamar rájöttem, hogy milyen normális fickó.” Harry állítólag fülig szerelmes a riporterbe. Bár sosem erősítették meg nyilvánosan a romantikus kapcsolatukat – és Harry nem is említi Natalie-t könyvében –, állítólag évekkel a románcuk után is barátságban maradtak. Pinkham ma már házas, két gyereke van, és a Sky Sports F1 riportere.

2. Cassie Sumner: 2003-ban volt futó románca Harry herceggel

Cassie Sumnernek 2003-ban volt futó románca Harry herceggel

2003-ban volt futó románca Harry herceggel Cassie Sumnernek

Cassie Sumner 2004-ben került a címlapokra, miután nyilvánosan beszámolt a Harry herceggel töltött állítólagos éjszakájáról. Állítólag egy londoni éjszakai klubban futottak össze az előző évben, amikor Harry 19, ő pedig 21 éves volt. A kaland azonban nyilvánvalóan csak egy éjszakán át tartott. Cassie állítólag Russell Branddel is randizott, és James Hewitt-tal is volt egy románca – azzal a férfival, akivel Diana walesi hercegnő egykor romantikus kapcsolatban állt.

3. Chelsy Davy: 2004–2011 között volt Harry herceg barátnője

Chelsy Davy 2004-2011 között volt Harry herceg barátnője

2004-2011 között volt Harry herceg barátnője Chelsy Davy

Chelsy Davy volt Harry herceg leghosszabb kapcsolata a Meghan Markle előtti időszakban. A zimbabwei lánnyal 2004 és 2011 között járt, és egy Afrikában töltött szünidő során jöttek össze. Ettől az esetről a herceg részletesen beszámol a Tartalék című könyvében. „Emlékeztem rá, hogy ő… más volt” – írja. „Sok más emberrel ellentétben, akit ismertem, úgy tűnt, hogy őt egyáltalán nem érdeklik a külsőségek, az illem, a királyi rang.”

A könyvében mesélt a csillagos ég alatt váltott első csókjukról, arról, hogy mennyire csodálta a lány szüleit, valamint a sajtó folyamatos zaklatásáról. A pár 2011-ben szakított egymással, Chelsy pedig mostanra már férjhez ment.

4. Caroline Flack: 2009-ben volt Harry herceg barátnője

Caroline Flack 2009-ben volt Harry herceg barátnője

Caroline Flack 2009-ben volt Harry herceg barátnője

Harry herceg nagyon nyíltan beszél Caroline Flackkel való kapcsolatáról a Tartalék című könyvében. Az X-Faktor egykori műsorvezetőjével, Caroline Flackkel 2009 júniusában került kapcsolatba, és könyvében „viccesnek, édesnek és menőnek” írja le a nőt. Elmesélte, hogy egy pókeresten találkozott később vele újra: „Továbbra is találkoztam Flackkel, néha-néha, de már nem éreztük magunkat szabadnak… a kapcsolatunk megromlott, jóvátehetetlenül, és idővel egyetértettünk abban, hogy egyszerűen nem éri meg a fájdalmat és a zaklatást”.

Flack később a Daily Mailben osztotta meg történetét, elárulva, hogy annak idején egy közös barátjuk hozta őket össze. De amint a kapcsolat nyilvánosságra került, véget vetettek neki. „Amint fény derült a kapcsolatunkra, ennyi volt. Nem találkozhattunk többet egymással. Nem voltam többé Caroline Flack, tévés műsorvezető, hanem Caroline Flack, Harry herceg újabb macája voltam – írta Flack.

5. Mollie King: 2010-ben randizott Harry herceggel

Mollie King 2010-ben randizott Harry herceggel

Mollie King 2010-ben randizott Harry herceggel

A popsztár és a The Saturdays lánycsapat tagja korábban mesélt róla, hogy egy rövid ideig randizott Harry herceggel. Állítólag 2010-ben egy sporteseményen találkozott a herceggel, amiről a Closer magazinnak íg nyilatkozott: „Igen, találkoztam Harryvel, és el is mentünk inni egyet”. Harry állítólag azért szakított Kinggel, mert túl nyíltan beszélt a kapcsolatukról. A sussexi herceg nem kommentálta a viszonyt a könyvében.

6. Florence Brudenell-Bruce: 2011-ben volt Harry herceg barátnője

Florence Brudenell-Bruce 2011-ben volt Harry herceg barátnője

Florence Brudenell-Bruce 2011-ben volt Harry herceg barátnője

A The Sun értesülései szerint Harry herceg 2011-ben randevúzott Florence Brudenell-Bruce színésznő-előadó-modellel. A hírek szerint a pár Florence londoni otthonában, Notting Hillben töltötte az ideje nagy részét, és a kapcsolatukat nagyon visszafogottan kezelték. A lány művészettörténetből szerzett diplomát – akárcsak a walesi hercegné –, és több nagy márkának is modellkedett.

Amikor a palotát annak idején Harry herceg állítólagos új barátnőjéről kérdezték, egy szóvivő azt mondta: „Nem kommentáljuk a herceg magánéletét.” Florence-t sem említi Harry herceg a Tartalék című könyvében.

7. Cressida Bonas: 2012–2014 között volt Harry herceg barátnője

Cressida Bonas 2012-2014 között volt Harry herceg barátnője

Cressida Bonas 2012–2014 között volt Harry herceg barátnője

A herceg egyik komolyabb partnere volt Cressida Bonas, aki 2012-től 2014-ig járt Harryvel. A nőt Harry unokatestvérei, Eugénia hercegnő és Beatrix hercegnő mutatták be a hercegnek. Könyvében Harry nyíltan beszélt a Cressidával való kapcsolatáról, és elmondta, hogy mind a walesi herceg, mind a hercegné „célzottan, többször is megemlítették, mennyire kedvelik Cressidát”.

Később azt is bevallotta a könyvében, hogy Cressida előtt fel merte vállalni az érzéseit, mert sírni előtte az édesanyja elvesztése miatt. „Ez volt az első alkalom, hogy a temetés óta képes voltam sírni az anyám miatt”. Harry herceg egykori barátnője, Cressida ma már Harry Wentworth-Stanley felesége, és a párnak van egy közös fia.

8. Ellie Goulding: 2015-ben randizott Harry herceggel

Ellie Goulding 2015-ben randizott Harry herceggel

Ellie Goulding 2015-ben randizott Harry herceggel

Bár Ellie Goulding és Harry herceg állítólag csak barátok voltak, 2015-ben felröppentek a pletykák arról, hogy ők ketten randiznak. A beszámolók szerint sok időt töltöttek egymás társaságában, és állítólag csókolózni is látták őket. 2016-ban azonban megismerkedett Meghan Markle-lel, és minden korábbi kapcsolatát lezárta. Ellie-t a Tartalékban sem említik, bár ő továbbra is a királyi kör tagja.

Forrás: Tatler Fotó: Getty Images