Még nem késő, hogy paradicsomlány legyél idén nyáron – Ez az 5 dolog kell hozzá!

2023. augusztus 02.
A hétköznapok apró luxusa, egy kicsi piros, piknik és egy horgolt bevásárlószatyor, na meg nagy evések a barátokkal – ez az, amit a TikTok idén nyáron paradicsomlány életérzésnek nevez. És még mi sem késtünk le róla, hogy valóra váltsuk! Mutatjuk, mi kell hozzá a lenvászon terítőn kívül.
Paradicsomlány nyári lakásdekor
  • A paradicsomlány esztétika a cottagecore 2023-as nyári változata.
  • Színes, szagos és vidám, pont mint egy érett paradicsom.
  • Mutatjuk, hogyan vihetünk egy kis paradicsomlányságot a lakásdekorációnkba.

Több mint 37 millióan látták a TikTokon a #tomatogirlsummer, azaz paradicsomlány nyár hashtaggel ellátott videókat. A paradicsomlány életérzés nem jelent mást, mint egyfajta lelassulást és a nyár minden szépségének megélését. 

@ingridmartins1996

Essa garota faz um molho pesto maravilhoso, sai de bicicleta pra ir na feira buscar verduras e ta sempre com bela! #tomatogirl #tomatogirlsummer #europecore #estetica #tendencia #moda #estilo #fashiontiktok

♬ original sound – Ingrid Martins | Moda & Estilo

Ha nincs ötletünk, hogyan lehetnénk mi is paradicsomlányok, ne aggódjunk. Mutatjuk, mi kell hozzá, hogy paradicsomi hellyé változtassuk az otthonunkat. 

Paradicsomos kerámiatálaló

Paradicsom mintás tálalók az igazi paradicsomlányoknak

Paradicsommintás tálalók az igazi paradicsomlányoknak

Egy valódi paradicsomlány imádja a vendégségeket. Ennek része a szemet gyönyörködtető tálalás. Mi mással, mint paradicsommotívumokkal díszített kerámiatálcákkal. Valódi paradicsomlányhoz illő tálaló például Deborah Wren porcelántálja, amin egy életnagyságú paradicsom is díszeleg, vagy éppen Rosalinda Acampora tengerészcsíkos-paradicsomos hosszúkás edénye.

A paradicsomlány lakásából nem hiányozhat a paradicsomos kép

Paradicsomos nyomatok, nem csak a konyhába

Paradicsomos nyomatok, nem csak a konyhába

Igazi nyári hangulatot teremthet otthonunkban 2 nem csak a konyhában vagy ebédlőben – egy paradicsomos nyomat vagy festmény a falon. Ha nem akarjuk a gyerekeinket megkérni, hogy fessenek nekünk egy szép paradicsomot, akár az Etsyn is vásárolhatunk művészi nyomatokat vagy körülnézhetünk az Incaiardo Prints képei között.

Paradicsomos textilszalvéta bármilyen alkalomra

Textil szalvéták bármilyen alkalomra a paradicsomlány lakberendezéshez

Textil szalvéták bármilyen alkalomra a paradicsomlány lakberendezéshez

Nem kell ahhoz születésnap vagy karácsony, hogy textilszalvéta kerüljön az asztalra. A paradicsomlány lakásdekorációs, vagy inkább konyhadekorációs trend lényege, hogy mindenhova jut egy kis nyarat sugárzó paradicsom az otthonunkban. Akár a paradicsommal díszített kockás textilszalvétákat az Etsyről, akár a paradicsomszínű alapon paradicsomsziluettekkel díszített letisztultabb változatot választjuk, nem foghatunk mellé.

Paradicsomillatú gyertya, a nyár szaga

Paradicsom illatú gyertyák a paradicsomlány hangulathoz

Paradicsomillatú gyertyák a paradicsomlány hangulathoz

Egy illatgyertya mindig megteremti a hangulatot, amire vágyunk. A paradicsomlány esztétikához tökéletesen illik az idei nyár slágere, a paradicsom illatú gyertya. A Loewe illatgyertyája vagy éppen az Otherland paradicsom-zellersó-szőlőlevél kompozíciója remek ráhangolódás a nyárra és a paradicsomlány életérzésre.

Lenvászon asztalterítő, nem csak paradicsomlányoknak

Paradicsompiros kockás lenvászon terítő a paradicsomlányok kedvence

Paradicsompiros kockás lenvászon terítő, a paradicsomlányok kedvence

A lenvászon nem csak fenntartható anyag, de minden alkalommal hozzájárul a laza elegancia megteremtéséhez. Nem csak az öltözködésben, hanem az asztalterítésben is. Egy lenvászon asztalterítő, főleg ha paradicsompiros kockás, igazi paradicsomlány hangulatot varázsol a lakásunkba.

Fotó: Unsplash, Getty Images