Életmód
Városban, zöldben: az aszalás és szárítás varázsa
Végre beindult a gyümölcs- és zöldségszezon! Használjuk ki a friss, szezonális kínálatot. Együnk sok zamatos epret, ropogós cseresznyét, savanykás meggyet, sárgarépát, karalábét, zöldborsót! A fűszernövények is új erőre kapnak, sok friss hajtást hoznak. Élvezzük az ízeket, de gondoljunk a szürke, hűvösebb, a gasztronómiában unalmasabb napokra is.
Szabadulás a karanténból, avagy a bőség zavara
A karanténból kiszabadulva mintha egy új világ tárulna elénk, hiszen a kedvenc helyeink újranyitnak. A kérdés, hogy mégis hogyan tarthatnánk kordában az étvágyunkat? Ebben segít nekünk hasznos tippekkel és trükkökkel Holp Rita táplálkozási tanácsadó és személyi edző, a PRIORITIZE U alapítója.