Világbajnok lencsesaláta mennyei padlizsánkrémmel és elronthatatlan lepénykenyérrel Vegetáriánus ízorgia, világbajnok padlizsánkrém, plusz egy elronthatatlan, pár perc alatt elkészülő lepénykenyér bloggerünkFüge Kata konyhájából.
Mennyei szőlős kocka percek alatt Tökéletes felhasználása az épp mindenütt kapható, érett szőlőnek – süssetek turbó szőlős kockát bloggerünk, Füge Kata receptje alapján.
A legkrémesebb humusz receptje Tuti módszer a legfinomabb, krémes humusz elkészítéséhez – klikkeljetek Füge Kata receptjéért.
Tökéletes borkorcsolya: mazsolás-túrós kifli Meglepő, de tökéletes borkorcsolya fehérborokhoz ez a mazsolás-túrós kifli – próbáljátok ki bloggerünk,Füge Kata receptje alapján.
Kukoricás palacsinta zelleres mártogatóssal A nyár legnagyobb gasztro-sztárjai, azaz a palacsinta és a kukorica egy receptben: szuperfinom kukoricás palacsinta zelleres mártogatóval a héten bloggerünk, Füge Kata receptje alapján.
Banános répatorta krémsajtos mázzal Fantasztikus ízű jutalom a kánikulát jól tűrő bátraknak: banános répatorta krémsajtos mázzal bloggerünk,Füge Kata receptje alapján.
Kerti zöldborsó és ésszerű konyha – bemutatjuk új bloggerünket, Füge Katát Füge Kata 2013-ban indította blogját, a Futureatert, ahol az egészséges és fenntartható táplálkozás jegyében ír recepteket – ezeket mostantól már a Marie Claire oldalán is olvashatjátok.
Mi már olvastuk és próbáltuk: Steiner Kristóf mesés menüi A Kristóf konyhája. Mesés menük (nem csak) vegánoknak című könyvnek tényleg bárki polcán bérelt helye lehet.
Túrógombóc Nemsütitől Nemsüti ismét kitárta előttünk a családi receptgyűjteményt. Ezúttal egy igen egyszerű, mégis fenséges túrógombóc elkészítésének titkaiba avat be.