Vegán vendéget vársz? Ezekkel az ünnepi köretekkel nyűgözheted le Rizs és párolt krumpli? Túl unalmas! Mutatunk néhány köretötletet, ami után nemcsak a vegán vendégek, de a húsevők is megnyalják majd mind a tíz ujjukat!
5 pazar ünnepi köret a krumplipüré helyett Ha szeretnéd kicsit könnyedebbé és ami még fontosabb, különlegesebbé varázsolni az idei karácsonyi menüt, próbáld ki ezeket az izgalmas zöldségköreteket.
A ropogós, belül omlós kacsacomb titka Nem kell megijedni a konfitálás szótól. Hering András, a Nosalty főszerkesztője elárulja, hogyan lesz tökéletesen puha és omlós a kacsacomb, míg kívül valóban ropogósra sül a bőre.
5+1 tipp, amire figyelj az ünnepi menüsor összeállításánál, hogy elkerüld a stresszt Sokaknak hatalmas stresszforrást is jelent a tökéletes karácsonyi menü elkészítése. Nekik segít Mohr Míra, a Süti MáMohr szerzője.
Fish and chips sörbundában borsópürével A britek kedvenc receptjét, a klasszikus rántott halat, azaz a fish and chipset készítette el nektek Hering András, a Nosalty főszerkesztője. Ráadásul hasábburgonyával és borsópürével.
Krumplipüré sült fokhagymával – sokkal jobb, mint a klasszikus Krumplipüré szinte minden magyar háztartásban kerül az ünnepi asztalra, ha azonban már kicsit unod ezt a klasszikus köretet, dobd fel egy izgalmas – és elképesztően finom – csavarral.
Kitálal a királyi séf: Meglepő tények III. Károly étkezéséről Károly mellett Dianáról is mesél az egykori udvari séf.
A legszaftosabb sertéspörölt titka Szeretjük a magyaros ízeket, ez nem is kérdés. Hering András, a Nosalty főszerkesztője elárulja nektek, ő hogyan készíti a klasszik sertéspörköltet.
Ehető ékszerekből és 18 karátos aranyból készül luxuspanettone az idei karácsonyra Az idei karácsony kötelező ünnepi kiegészítője a panettone – egészen pontosan a dizájner luxuspanettone.
Ez a legolcsóbb és legfinomabb banánkenyér receptje Minél barnább banánból készül, annál finomabb a banánkenyér.
Téli leves hideg napokra: tárkonyos húsgombócleves Télen különösen szeretjük a kiadós és laktató leveseket. Hering András, a Nosalty főszerkesztője egyenesen Erdélyből hozta el nektek ennek a savanykás-tárkonyos gombóclevesnek a receptjét.
Az eredeti, szaftos pásztortarhonya titka Ha szeretjük a magyaros ízeket és a szaftos egytálételeket, akkor próbáljuk ki Hering András, a Nosalty főszerkesztőjének tuti receptjét.
Klasszikusok vegánul: omlós máktorta Itt az ideje izzítani a sütőket és elkészíteni a szezon legfinomabb, legomlósabb mákos süteményét. Ráadásul teljesen vegánul!
Fűszeres répaleves kókusztejjel – táplál és átmelegít Répából hihetetlenül gazdag és tartalmas krémlevesek készülhetnek, ráadásul a keleties ízek és a fűszerek is nagyon jól állnak neki!
Ezt a TikTok-receptet Gordon Ramsay is imádja A TikTokon már régóta terjed ez az egyszerű tésztaétel, amit most maga Gordon Ramsay is megsüvegelt.
Stanley Tucci életében először evett magyar kocsonyát – teljesen levette a lábáról 62 éves lett Stanley Tucci amerikai színész, születésnapjára pedig nem mást kapott, mint jó magyar kocsonyát.